Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Merkez (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=173)
-   -   badenwürtenberg sivaslilari tanisalim (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12699)

yasar.58 14.06.2007 13:38

badenwürtenberg sivaslilari tanisalim

ben sivas merkez congar köyündenim almanya stuttgartta yasiyorum.
baden würtenberg eyaletinde sivaslilar dernegi yoktur.acaba diyorum bu bölgede yasayan sivaslilar bir dernek catisi altinda birlesemezmi hem birbirimizle tanisir kaynasir sosyal faaliyetlerde bulunuruz.
sivaslilar gecesi düzenleyip biraz olsun vatan özlemini gidermis olur birbirimizle tanisma imkani olur.

tüm sivasli hemsehrilerime saygilar

sivaslıgenç 14.10.2007 15:05

--->: badenwürtenberg sivaslilari tanisalim

bende sivaslıyım merkeze bağlı eğribucak köyündeniz inşallah dediğin gibi bir dernek açarsınız gayret ettimmi herşey olur hadi yolunuz açık olsunn

genchukukcu 25.11.2007 20:13

arkadaşlar ben amerika newjarsey de sivaslılılar derneğini kurdum.şu an newjarsey de yaşamakta olan 20 bin küsür aktif üyemiz var. yasar kardeşim sana başarılar diliyorum. baden würtenberg semalarında bundan böyle iki bayrak dalgalanacak biri beyaz ay yıldızlı al bayrak biri de bizim sivas sporun bayrağı.hade bakem baden de bizim:))

gfb34 25.11.2007 21:47

-->: badenwürtenberg sivaslilari tanisalim

bence gurbetçilerimiz yaşadıkları şehirde eğer hemşolarımız çoksa dernek açmaları şart gavuruna kürdüne inat birlik olmamız gerk!!!

genchukukcu 26.11.2007 20:35

--->: -->: badenwürtenberg sivaslilari tanisalim

[QUOTE=gfb34;220127]bence gurbetçilerimiz yaşadıkları şehirde eğer hemşolarımız çoksa dernek açmaları şart gavuruna kürdüne inat birlik olmamız gerk!!![/QUOTE]

HİŞŞŞŞŞ toprağım lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim ne dedik bu ülke hepimizin biz bu ülkeyi kürdüyle türküyle lazıyla çerkeziyle beraber kurduk biz bir bütünüz ve bu bütünü kimse parçalayamayacak
yeter ki biz akıllı olalım ve birbirimizle olan sevgi bağlarımızı koparmayalım

altuntas58 26.11.2007 20:41

-->: --->: badenwürtenberg sivaslilari tanisalim

[QUOTE=genchukukcu;220110]arkadaşlar ben amerika newjarsey de sivaslılılar derneğini kurdum.şu an newjarsey de yaşamakta olan 20 bin küsür aktif üyemiz var. yasar kardeşim sana başarılar diliyorum. baden würtenberg semalarında bundan böyle iki bayrak dalgalanacak biri beyaz ay yıldızlı al bayrak biri de bizim sivas sporun bayrağı.hade bakem baden de bizim:))[/QUOTE]

Helal olsun sana genc hukukcu kardeşim 20 bin üyelik aktif bir dernek çok güzel allah mevcudiyetinizi artırsın başarılar dilerim

speeder58 25.01.2008 02:24

helal olsun hemserım amerika gıbı bıryerde dernek kurmsusun tebrıkler

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:26.