![]() |
İLÇE GEZİLERİ BAŞLIYOR
Sivas’ın tarihi, turistik yerleri ve kültürel renkliliğini vatandaşlara tanıtmayı hedefleyen Belediye, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçelere yönelik gezilere devam edecek.
Belediye, hem ilçelerdeki tarihi, turistik ve doğal güzellikleri şehir merkezindekilere göstermek hem iç turizmi hareketlendirmek hem de şehir merkezinde yaşayan vatandaşlara, hafta sonunu ailesiyle birlikte şehir gürültüsünden uzak geçirmelerini sağlamak amacıyla, her hafta sonu bir ilçeye gezi düzenleyecek. 21 Temmuz 2007 Cumartesi günü başlayacak olan gezi programın ilk güzergâhı Gürün ilçesi olacak. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizesiyle, her hafta sonu 65 kişilik gruplar halinde sırayla; Gürün, Şuğul Vadisi, Somuncu Baba, Gökpınar Gölü, Hafik Gölü, Zara Tödürge Gölü, Eğri Çimen Yaylası, Duman Baba Türbesi Balıklı Kaplıca Kangal Köpeği Üretim ve Yetiştirme Yeri, Divriği Ulu Cami ve tarihi eserler, Sızır Şelalesi, Çat Ormanları Gölova, Akıncılar Kılıçkaya Barajı olarak belirlenen güzergâhlar gezilecek. Vatandaşların gezi programı sırasında yemek dâhil, her türlü ihtiyaçları belediye tarafından karşılanacak. Başvurular Belediye Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne yapılacak. |
--->: İLÇE GEZİLERİ BAŞLIYOR
ücretler ne kadar acaba ? bilgisi olan varmıdır
|
-->: İLÇE GEZİLERİ BAŞLIYOR
[B]Hakikaten bazı şeyler [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ımızda değişmeye başladı,sosyal faaliyetleri hoş ve etkili bir hal aldı,ne güzel ya onca yıl [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ta yaşadım doğru dürüst bir ilçemizi gezmedim,bildiğimiz bir Hafik gölü var,çermikler yani bilinenin ötesine geçemedik,bu anlamda önemli bir atılım bence kaçırılmaz![/B]
|
--->: İLÇE GEZİLERİ BAŞLIYOR
ilk gezide bizim oraya fakat 21 temmuz tarih uygun deiil 22 temmuz seçim var oyumuz bursada gitmek hiçde yetişmek zor olur keşkem başka tarih olsaydı.hayırlısı
|
-->: İLÇE GEZİLERİ BAŞLIYOR
tarih gercekten olmamıs.biraz daha ileriki zamanda olsa giderdim.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:41. |