![]() |
ATEŞ`İN ACI GÜNÜ
Bir süredir C. Üniversitesinde kalp rahatsızlığından makineye bağlı olarak yatan Dudu Ateş dün sabah sularında hayatını kaybetti. 65 yaşında olan Dudu Ateş`in cenazesi dün Cuma Namazından sonra Fatih Mahallesi Gazi Osman Paşa Cami`nden kaldırıldı. Cenazeye Sağlıkspor Başkanı Ziya Soybayraktar, Sivasspor yöneticisi Faruk Taşseten Mustafa Ateş ve Ailesinin yakınları arkadaşları ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Fatih Mahallesinde kılınana cenaze namazından sonra 65 yaşındaki Dudu Ateş`in cenazesi yukarı tekke`de bulanan aile mezarlığına defnedildi.
|
--->: ATEŞ`İN ACI GÜNÜ
[B]Mustafa abi başın sağolsun,
Allah mekanını cennet eylesin[/B] |
[B][I]Merhume´ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim...
MEKANI CENNET OLSUN.[/I][/B] |
-->: ATEŞ`İN ACI GÜNÜ
Saygıdeğer Mustafa Ateş beyin annesini kaybetmesine çok üzüldüm. Allah rahmet etsin..Teyzemizin Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.
Bütün ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. |
Inna lillah ve ina ileyhil raciun.....Allah rahamet eylesin...
geride kalanlara sabir versin ! |
[B]Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine de başsağlığı diliyorum.
Nur içinde yatsın.[/B] |
[B][B]Mustafa abi başın sağolsun,
Allah mekanını cennet eylesin.... allah geride kalanlara can sağilığı ve sabır versin.....[/B][/B] |
[B]Inna lillah ve ina ileyhil raciun
Ölüm kaçınılmaz son önemli olan imandan yoksun göçmemek,Allah inananları son nefeste imandan ve Kurandan ayırmasın! Allah gani gani rahmet eylesin,merhumun mekanı cennet olsun,Rabbim kederli ailesine sabırlar ihsan eylesin... Amin! [/B] |
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
|
Başınız sağ olsunallah sizlere uzun ömür versin
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:06. |