![]() |
Selam SivaslılarNet Ailesi
[B] Merhaba Arkadaşlar Ben Gökhan , 14 Yaşındayım , [url]www.sivastuning.com[/url] Adresinin Tutkunlarından Birisiyim , Sitenizide Uzun Zamandır Takip Ediyorum , Tanışmak Bugüneymiş[/B]
|
-->: Selam SivaslılarNet Ailesi
[B]Aleyküm Selam Gökhan[URL="http://www.sivastuning.com/"] SİVASTUNİNG[/URL]te seni takip ediyorum oldukça başarılısın,aramızada hoşgeldin,başarıların daim olsun![/B]
|
--->: Selam SivaslılarNet Ailesi
[B]Teşekkürler Serdar Abi , Elimden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalışıyorum , Hoşbulduk ;)[/B]
|
[B]Gökhancım hoşgeldin sefa getirdin :)
St'de arı gibisin maşallah :D Eminim burada da aynı şekilde devam edersin :)[/B] |
[B]Hoşbuldum Osman Abi Teşekkürler , Bu Site İçinde Elimden Geleni Yapacagımdan Şüpheniz Olmasın :)[/B]
|
[QUOTE=ST_GoGo;213514][B] Merhaba Arkadaşlar Ben Gökhan , 14 Yaşındayım , [url]www.sivastuning.com[/url] Adresinin Tutkunlarından Birisiyim , Sitenizide Uzun Zamandır Takip Ediyorum , Tanışmak Bugüneymiş[/B][/QUOTE]
Aramıza hoşgeldin Gökhan gardaş, SivasTuning in en aktif yöneticilerindensin. Seni kutlarım. Elini attığın sitede bir canlılık oluyor. Buradada senin yorumlarını görmek isteriz. |
-->: Selam SivaslılarNet Ailesi
[B]Benim Söylenecek Sözüm Kalmadı :D MaşaAllah ST_GoGo seni Öven çok Başarılarının devamını Dilerim. HoşGeldin...[/B]
|
[B]Hepinize Teşekkür Ediyorum , Hoşbuldum[/B]
|
çat köyünün güzel insanları hepinizi muhabetle selamlıyorum ölelre rahmet sağolanlara uzun ömürler diliyorum kurban bayramınızı kutluyor iyi günler diliyorum şeref havsut
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:39. |