Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Cumhuriyet Üniversitesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=150)
-   -   Sivas'ta burs olanakları (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13225)

sabriiiii 19.07.2007 02:45

Sivas'ta burs olanakları

arkadaşlar sivas da veya şehir dışında üniversitede okuyan arkadaşlarımızın faydalanması için; bildiğiniz burs veren sivas yardımlaşma, dayanışma eğitim vakıfları hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..teşekkürler..

chichek 17.08.2007 21:58

--->: burs....

her yerde her zaman sivaslı iş adamlarımızı sivas derneklerini sivaslı gardaşlarımızı övüyoruz eğitimi destekliyolar die ama bi kişi bile cevap wermemiş ya!ankarada bilinen hiçmi dernek yada ne bilim iş adamımız yok üniversiteli sivaslı öğrenciyi destekleyecek??????

Deliilyasliyiz 22.08.2007 19:11

-->: burs....

olsa tikan senin ...................................

sivasspor_gürün 23.08.2007 09:43

[QUOTE=sabriiiii;211951]arkadaşlar sivas da veya şehir dışında üniversitede okuyan arkadaşlarımızın faydalanması için; bildiğiniz burs veren sivas yardımlaşma, dayanışma eğitim vakıfları hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..teşekkürler..[/QUOTE]

hangi şehirde olduğunu sölersen sana yardımcı olaabiliriz gardaş. ege veya marmaradaysan elbetteki çok değerli iş adamı tanıdığımız hemşerimiz var fakat burdan ismini açıklamak olmaz . hangi şehirdeysen mesaj atabilirsin.saygılar

ibrahimergin 10.09.2007 18:49

BURS OLANAKLARI

Sivas Valiliği, Sivas dışında okuyan üniversite öğrencilerine burs olanağı sağlıyor mu acaba. Bu sene üniversiteyi kazanan bir tanıdığımın bursa ihtiyacı var. Eğer valiliğimiz burs olanığı sağlıyorsa çok iyi olur üniversiteli hemşehirilimiz için. Ben doğduğumdan beri İstanbul da olduğumdan dolayı, oradaki yönetim ve sosyal yardımlaşma kurumları hakkında bilgim yok. Bilen arkadaşlarımız yazabilirse çok sevinirim.

fatihada58 12.09.2007 22:44

--->: BURS OLANAKLARI

Burs mu: ))))?ya ben tıp fakültesini bitiriyorum bu sene kaç yeri gezdim sivasta bulamadım bi yerde.buldumsada torpil istediler.yani burs işi torpilsiz olmaz sivasta hoş şehir dışındada farkı yok bu durumun: (((((

GuNaY 12.09.2007 23:00

[B]Bildiğim kadarı ile o ilin kurumları sadece il içerisindeki öğrencilere burs veriyorlar,
Bir tane istisnai durumla karşılaştım, oda ÜMRANİYE BELEDİYESİ... :)
Eğer torpil bulabilirseniz, herhangi bir mevkideki tanıdıkta olabilir, Türkiyenin neresinde olursa olsun Üniversite öğrencilerine burs veriyor...
Hatta bursu almaya öğrencinin kendisinin gitmesine bile gerek olmuyor, anne veya babasıda bursu alıp gönderebilir. Yekün olarak çok değil ancak toplu verdiklerinden dolayı işe yarıyor :)
İnşallah işinize yarar...
Not: Burs başvuru zamanlarını bilmiyorum, Ümraniye Belediyesinin internet sitesinden takip edebilirsiniz diye umuyorum :)[/B]

ibrahimergin 13.09.2007 00:29

arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederim.torpil ne yazıkki her yerde oluyor.burslarda özellikle referans kısmına resmen torpil yazmamızı istiyorlar.benim Allah a şükür burs olanaklarım iyi de bir tanıdık için bulmaya çalışıyorum. istanbulda bir yerde okusaydı veya benim okulda olsaydı rahat ayarlardım.sonra aklıma sivasla ilgili kuruluşlar geldi.belki burs veriyorlardır diye düşündüm.ama dediğiniz üzere tanıdık ayarlamak gerekiyor
tekrar teşekkürler

kayhan3391 14.09.2007 08:49

-->: burs....

niğde mesela ben sivaslılar derneğinin olup olmadıgını bilmiyorum gezıyorum ama bulamıyorum

emir1065 16.09.2007 22:52

banada bi burs ayarlayın sivasta kandi memeleketimizde burs alamazsak nerden alcaz

WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:07.