Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   AZ KALDI EZİLİYORLARDI (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13393)

Sivaslilar.Net 25.09.2007 23:21

AZ KALDI EZİLİYORLARDI

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/bldotobus.jpg[/IMG]

[B]Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.[/B]

Alınan bilgiye göre, Ahmet Turan Çakır’ın kullandığı plakası öğrenilemeyen halk otobüsü, Hikmet Işık Caddesinde geri manevra sırasında yolda yürüyen Pervin ve Ahmet Demirkoparan’a çarptı.

Numune Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

orhanakbulut_58 26.09.2007 03:23

--->: AZ KALDI EZİLİYORLARDI

bu midibüslerin şoförleri çok dikkatsiz araç kullanıyolar ben bile yazın sadece bikaç hafta kaldığım süre içerisinde kaç tane kazaya canlı şahit oldum
neyse geçmiş olsun diyelim

RüStü ElmaS 26.09.2007 03:25

Maalesef Türkiye' nin bir gerçeği olan, dikkatsiz veya vurdumduymaz şoförler yüzünden, akıl almadık kazalar olmaktadır.

Acaba ne zaman, bir yayaya Avrupa ülkelerinde olduğu gibi, değer vereceğiz?

orhanakbulut_58 26.09.2007 03:29

[QUOTE=RüStü ElmaS;215247]Maalesef Türkiye' nin bir gerçeği olan, dikkatsiz veya vurdumduymaz şoförler yüzünden, akıl almadık kazalar olmaktadır.

Acaba ne zaman, bir yayaya Avrupa ülkelerinde olduğu gibi, değer vereceğiz?[/QUOTE]

ben sorunun cevabını hemen vereyim abicim -hiçbizaman-

RüStü ElmaS 26.09.2007 03:33

[QUOTE=orhanakbulut_58;215249]ben sorunun cevabını hemen vereyim abicim -hiçbizaman-[/QUOTE]

Ben izine geldiğimde, yayaları beklediğimde herkes bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı, acaba bu salak ne diye bekliyor diye.
Maalesef bu haldeyiz.
Benim yaşadığımı, avrupadan gelen şoförlerin çoğu yaşıyor.
Durum böyle oluncada, maalesef bizde fazla göze batmamak için, Türkiye' nin trafiğine uyum sağlıyoruz.
Yani bizde artık yayaları itikleyerek araba kullanıyoruz.

orhanakbulut_58 26.09.2007 03:38

[QUOTE=RüStü ElmaS;215251]Ben izine geldiğimde, yayaları beklediğimde herkes bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı, acaba bu salak ne diye bekliyor diye.
Maalesef bu haldeyiz.
Benim yaşadığımı, avrupadan gelen şoförlerin çoğu yaşıyor.
Durum böyle oluncada, maalesef bizde fazla göze batmamak için, Türkiye' nin trafiğine uyum sağlıyoruz.
Yani bizde artık yayaları itikleyerek araba kullanıyoruz.[/QUOTE]

valla aynı olay benimde başıma geliyor her sivasa geldiğimde hatta arabadaki diğer arkadaşlarımdan azar işitiyorum neyi bekliyon gardaş geçsene diye ama inat ediyom bekliyom yayalar geçsin diye isteyen salak desin isteyen manyak ama acil işim yoksa yolda yayanınsa beklerim geçsin gitsin adamlar

SivasLady 26.09.2007 12:49

[B]dikkatsizlik, aceleden olusan bir durum
malesef yayalara fazla önem verilmiyor memleketimde
yaya yollari isarterli bile dikkate almiyorlar
uygulayanlara kiziyor ve korna basiyorlar
insallah düzelir bir gün

yaralilara gecmis olsun
rabbim acil sifalar versin [/B]

arikarinkuchi 26.09.2007 15:32

vallaha ya çok dikkatsizler özellikle halk otobüsü sürenler yayayı görünce dahada hızlanıyorlar
yaralılara allah acil şifalar versin

Sweetgirl 26.09.2007 17:22

[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"][CENTER]Pervin ve Ahmet Demirkoparan’a gecmis olsun.
Insallah en kisa zamanda soförlerimiz dikkatli arac kullanmayi ögrenirler.[/CENTER][/FONT][/COLOR][/I][/B]

58 26.09.2007 20:55

ya cok cabuk on yargılısınız.ben bızzat bılıorum defalarca yayalarının arabama carptıgını.tamam haklıısnız memleketımızdeı suruculer kaba yada dıkatsız ama bazen yayalarında cok dıkkatsız oldukalrını hepımzı sahıd olmusuzdur.hersey egıtım vede yasalrdan gecıyor.avrupayı kıyaslayan arkadasım orda cöp atınca cezza yıyor ama memleketıne gelınce herseyı dısarı bırakıosun nasıl olsa burda bole dıe.yada ıstanbulda kenar semtlerde dolasırkene ızmarıtı yere atıp tukuruo vatandas ama etılere nısantasına gıdınce bırden bıre medenılesıo.yanı cevreye uyuyo herkes.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:20.