![]() |
DEMİREL'DEN YURT SÖZÜ
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/Demirel.jpg[/IMG]
Damadı İlhan Kesici'nin annesinin vefaatı nedeniyle Sivas'ta bulunan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Şevket Demirel Sivas'a 300 kişilik kız öğrenci yurdu yaptıracağının müjdesini verdi. Şevket Demirel, damadı olan CHP İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz İlhan Kesici'ye evinde taziye ziyaretinde bulundu. İstanbul’dan Sivas’a gelen 9. Cumhurbaşbanı Süleyman Demriel’in kardeşi Şevket Demirel, taziye ziyaretinde, milletvekili İhan Kesici’nin girişimleri ile Sivas’a 300 kişlik kız yurdu yaptıracağı taahhüdünde bulundu. Zengin illeri değil fakir illeri seviyorum” diyen işadamı Demirel, “Sivasımıza en güzel armağanımız kız yurdu olacak “dedi. Sivaslı işadamlarına seslenen Demirel, kente yatırım yapılması konusunda Sivaslı sanayicilere büyük görevler düştünü söyleyerek, Sivas dışından kente yatırım yapılması konusunda bir bekleyiş içerisine girilmemesi gerektiiğini ve bu konuda Sivaslı işadamlarına önemli görevler düştüğünü söyledi. Sivas'taki yurt ihtiyacığının büyük ölçüde olduğunu söyleyen Demirel, kendisinin de bu ihtiyaca cevap vermek için bir yurt yapacağını belirtti. Şevket Demirel yaptıracağı kız yurdu inşaatı için çalışmalarına en kısa zamanda başlayacağını ifade etti. |
--->: DEMİREL'DEN YURT SÖZÜ
Öncelikle Sevgili hemşehrimiz İlhan Kesici'nin başı sağolsun. Annesine Allah'tan rahmet diliyorum.
Sayın Şevket Demirel'in sözüne gelince inşallah lafta kalmaz ve en kısa zamanda inşaatının yapıldığını ve açılışını görürüz. Takip edelim bakalım, inşallah Sivasımızın önemli bir eksiği bu şekilde giderilmiş olur. |
-->: DEMİREL'DEN YURT SÖZÜ
Hemşerimiz ilhan kesicinin başı sağolsun şevket demirele gelince hayatında ilk defa sivasa bir iş yapmaya karar verdi gerci ağbeyisi ne yaptıki devletin bütün imkanları elinde olduğu halde sivasa bir civi cakmayan sayın süleyman demirel unutmayın 50 senelik siyasi hayatınız süresi içinde sivasın sizin üzerinizde çok hakkı var bu hakkı nasıl halledersiniz bilemiyorum vicdanen rahatmısınız acba???
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:46. |