![]() |
Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
[B]Arkadaslar güzel ve zevkli bir oyun olucak sanirim...
Hey alttaki üye sana 50.000 ytl versem [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]u bırakırmısın![/B] |
--->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
50.000 ytl değil 5.000.000.000 ytl versen bırakmam sivassporumu
|
istersen heryeri ver gene bırakmam Sivassporumu.
|
Düşünmek lazım aslında :)) Futbol konusu ile fazla ilgili olmadığım için o anki psikolojik durumuma bağlı :))
|
-->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
[B]Arkadaşlar cevabın ardından aynı soruyu siz farklı şekilde soracaksınız!
Mesela 50000 ytl versem -30 derecede suya girermisin?[/B] |
-->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
Sivasspor için bana maddi ve manevi hiç bir şey etki yapamaz hiç bir kuvvet bana bu işi yaptıramaz
peki size 30.000 ytl versem kimliğinizdeki doğum yerini sivas yerine başka şehirle değiştirebilirmisiniz |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]valla bi ne yalan söylim benim zaten dogum yerim wuppertal yaziyor :D
sen ver yinede degisip degismicemi o zaman düsünürüm :D peki 50.000 ytl versem altdaki arkadas sana bana bir ucak biletini cok görürmüsün :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;220691][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]
peki 50.000 ytl versem altdaki arkadas sana bana bir ucak biletini cok görürmüsün :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]Ne demek efendim siz yollayın 50000 YTLyi ben size gidiş-dönüş uçak bileti alırım! [COLOR="Red"]Hey alttaki üye sana 50.000 ytl versem [/COLOR][COLOR="Blue"][U]YUNANİSTANI ÇOK SEVİYORUM![/U][/COLOR] [COLOR="Red"]dermisin?[/COLOR][/B] |
Heyy alttaki üye sana 500.00 ytl versem kışın buz tutmuş göle 5 dk. girermisin:) ( sakın deneme zatüre olursun demedi deme ):D
|
-->: --->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
[QUOTE=albina58;220709]Eğer sen yunanlıysan derim,yunanlıdan 50 000 ytl alırım.
Yoksa kesinlikle demem. EYY alttaki üye;Sana bir milyon ytl versem kürtler hakkında iyi dileklerde bulunurmusun? (sakın deneme,bir milyon ytl yok bende):D:D:D [/QUOTE] [QUOTE=arifcoskun;220715]Heyy alttaki üye sana 500.00 ytl versem kışın buz tutmuş göle 5 dk. girermisin:) ( sakın deneme zatüre olursun demedi deme ):D[/QUOTE] [B]Kürtler hakkında bir art niyet beslemedim,beslememde,ancak pkk hakkında demek istedinse canımı verebileceğim VATANa kasteden bir örgüt için değil 1 milyon,1 milyar dolarda versen söyleyebileceğim en iyi cümle HAİN,LAİN ve KAHPE pkk olur! Buz tutmuş suya 50000 ytl için 5 dk tabiki girerim sen paradan haber ver!Bu arada çek ve senette kabulümdür!Senet olursa üzerinde damga pulu olsun lütfen! :) [COLOR="Blue"]Hey alttaki üye sana 50000 YTL versem,kertenkele yermisin!![/COLOR] [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:57. |