![]() |
ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLI GİRİLMELİ Mİ?
[I][COLOR="Magenta"][B]
Evet,kesinlikle girmeli Hayır,kesinlikle girmemeli Kararsızım[/B][/COLOR][/I] |
--->: ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLI GİRİLMELİ Mİ?
[B][I][COLOR="Magenta"]Ben [U]KESİNLİKLE[/U] girmeli diyorum!
Zaten izin verilmemesine şaşırıyorum.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=banu58;224006][B][I][COLOR="Magenta"]Ben [U]KESİNLİKLE[/U] girmeli diyorum!
Zaten izin verilmemesine şaşırıyorum.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] çalmış gibi olmasın ama aynen yani girilmeli |
-->: ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLI GİRİLMELİ Mİ?
[B]Bencede girmeli,zira amaç kamusal alana sokulmamasıysa,Hastane ve Hapishaneyede alınmamalılar![/B]
|
[B]Kesinlikle girilmeli, insanları sınıflara ayırmak kadar vicdansız olanlar var ama o insanları biz düzeltelim...[/B]
|
bence girmemeliler çogu başı örtülü bayan doktor günah diye erkek hastalara bakmıyor
|
-->: --->: ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLI GİRİLMELİ Mİ?
[QUOTE=tayfun5883;224043]bence girmemeliler çogu başı örtülü bayan doktor günah diye erkek hastalara bakmıyor[/QUOTE]
[B]Saçmalama öyle birşeyin olması imkansız. Ben Numune de Staj yapıyorum. Dediğin tamamen uydurma...Sağlık camiasında öyle birşey olmazz[/B] |
[QUOTE=tayfun5883;224043]bence girmemeliler çogu başı örtülü bayan doktor günah diye erkek hastalara bakmıyor[/QUOTE]
ısbatın varmı örnek verebilirmisin yoksa kafadan salladınmı? |
bunun kaynağını açıklarmısın ve ya sen istemiyorsan istemiyorum de |
Kesinlikle girilmeli.Ayrıca tayfun gerçektende somu bir örnek göstersene bana bayan doktorların hastalara bakmadığı hakkında.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:31. |