Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Hangisini Yakardınız! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14588)

Serd@r 12.01.2008 12:55

Hangisini Yakardınız!

[B][COLOR="Blue"]kolay bir soru:)

Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası ve bir de mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz... Önce hangisini yakarsınız?

ceVap basit mantık kUllanmanız yeterLi=)
[/COLOR][/B]

leblebi82 12.01.2008 13:38

--->: Hangisini Yakardınız!

[B][COLOR="Indigo"]Mumu yakardım. Mumu yaktıktan sonra diğer ikisini de mumla yakarız ne de olsa. [/COLOR][/B]

UTKUM_58 12.01.2008 13:50

BENDE MUMU YAKAR SONRADA GAZ LAMBASINI SONRADA GAZ SOBASINI YAKARDIM:AMA SONRA MUMU GERI SONDURURDUM.GAZ LAMBASI BITINCE MUMU TEKRAR GAZ SOBASINDAN YAKARDIM:)

Serd@r 12.01.2008 14:27

-->: --->: Hangisini Yakardınız!

[QUOTE=leblebi82;225695][B][COLOR="Indigo"]Mumu yakardım. Mumu yaktıktan sonra diğer ikisini de mumla yakarız ne de olsa. [/COLOR][/B][/QUOTE]
[QUOTE=UTKUM_58;225696]BENDE MUMU YAKAR SONRADA GAZ LAMBASINI SONRADA GAZ SOBASINI YAKARDIM:AMA SONRA MUMU GERI SONDURURDUM.GAZ LAMBASI BITINCE MUMU TEKRAR GAZ SOBASINDAN YAKARDIM:)[/QUOTE]

[B]Biraz daha düşünün isterseniz:rolleyes:[/B]

altuntas58 12.01.2008 14:35

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
leblebi82´isimli üyeden Alıntı
Mumu yakardım. Mumu yaktıktan sonra diğer ikisini de mumla yakarız ne de olsa.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
UTKUM_58´isimli üyeden Alıntı
BENDE MUMU YAKAR SONRADA GAZ LAMBASINI SONRADA GAZ SOBASINI YAKARDIM:AMA SONRA MUMU GERI SONDURURDUM.GAZ LAMBASI BITINCE MUMU TEKRAR GAZ SOBASINDAN YAKARDIM
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biraz daha düşünün isterseniz

:confused::confused::confused::confused:

Sweetgirl 12.01.2008 14:44

--->: -->: --->: Hangisini Yakardınız!

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]aslinda cok basit

[QUOTE=altuntas58;225707]

:confused::confused::confused::confused:[/QUOTE]

hadi hadi abi önce cevabi yaziyorsun
sonrada bilmiyormus gibi yapiyorsun [/COLOR][/CENTER][/I][/B]

Sweetgirl 12.01.2008 14:53

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]önce isigi yakarim :p

sonrada kaloriferi bizim odalarda ne gaz lambasi nede soba var :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B]

Serd@r 12.01.2008 15:20

[QUOTE=Sweetgirl;225714][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]önce isigi yakarim :p

sonrada kaloriferi bizim odalarda ne gaz lambasi nede soba var :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

[B]Günümüze uygun bir cevap olmuş:D ama yanlış:D[/B]

banu58 12.01.2008 15:27

[I][COLOR="Magenta"][B]Sobayı yakardım,sonra mumu yakardım,sonrada gaz sobasını yakardım,aslında mumu yakmasakta olur nedenine gelince soğuktan etkileniriz ama karanlıktan etkilenmeme riskimiz daha büyük tabii karanlık fobisi olanlar hariç.[/B][/COLOR][/I]

leblebi82 12.01.2008 15:55

[B][COLOR="Indigo"]Sadece tek bir kibrit varsa hiç birşeyi yakamam. Kibrit'i yakmam için yardımcı materyallere ihtiyacım oalcak. Ondan sonrası kolay zaten, istersen Roma'yı da yakarım sonraasında.[/COLOR][/B] :)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:59.