![]() |
Hobi- Fobileriniz.
Arkadaşlar burada 2-3 tane Hobi ve Fobilerinizi yazarsanız sevinirim.Mesela benim hobi ve fobilerim.
Hobim=Futbol seyretmek-oynamak,İnternette takılmak,Arkadaşlarımla beraber olmak,yüzmek,ilğimi çeken kitapları okumak vs.vs. Fobilerim=Baketbol oynamak,resim yapmak,birde galatasaray:D vs.vs Sizde yazarsaız sevinirim. |
--->: Hobi- Fobileriniz.
benim hobbim futboll ve spor.............................
|
[QUOTE=sivaslıgenç;228135]Arkadaşlar burada 2-3 tane Hobi ve Fobilerinizi yazarsanız sevinirim.Mesela benim hobi ve fobilerim.
Hobim=Futbol seyretmek-oynamak,İnternette takılmak,Arkadaşlarımla beraber olmak,yüzmek,ilğimi çeken kitapları okumak vs.vs. Fobilerim=Baketbol oynamak,resim yapmak,birde galatasaray:D vs.vs Sizde yazarsaız sevinirim.[/QUOTE] Mustafa benim Hobim=Müzik dinlemek,Gezmek dahası varda aklıma gelmedi şimdi ,Fobim=Ev süpermek ,Kitap okumak,...:D |
hobiler
futbol,bilgisayar oynamak kızlara laf atıp dayak yemek (şaka) :D fobi resim yapmak |
Hobim=kamp yapmak, yüzmek,yürüyüş,santranç, vs.
Fobim= Fenerbahçe |
-->: Hobi- Fobileriniz.
[B]Hobim: Sivaslilar.net ve Sivasspor.com :)[/B]
|
[QUOTE=sivaslıgenç;228135]Arkadaşlar burada 2-3 tane Hobi ve Fobilerinizi yazarsanız sevinirim.Mesela benim hobi ve fobilerim.
Hobim=Futbol seyretmek-oynamak,İnternette takılmak,Arkadaşlarımla beraber olmak,yüzmek,ilğimi çeken kitapları okumak vs.vs. Fobilerim=Baketbol oynamak,resim yapmak,birde galatasaray:D vs.vs Sizde yazarsaız sevinirim.[/QUOTE] Mustafa bak bende Galatasaraylıyım he (ara sıra beşiktaşlıda oluyorum ama:D) fobilerinde Galatasarayda var ayıp oluyor. |
[B]Yav niye ayıp olsun :D bende pek sevmem cimbomu...[/B]
|
--->: -->: Hobi- Fobileriniz.
[QUOTE=_DuMaN_58;228166][B]Yav niye ayıp olsun :D bende pek sevmem cimbomu...[/B][/QUOTE]
Ya Galatasarayda takımmı ya kim sever onu..... |
[B]He yav takım mı. Takım olsaydı futbol oynardı. Ama onlar Fifa 2008 oynuyorlar :D[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:42. |