![]() |
Sivas'ta eve çığ düştü
[B]Sivas'ta eve çığ düştü [/B]
Sivas'ta bir eve çığ düştü. Kurtarma çalışmaları başlatıldı. Evde 3 kişinin olduğu sanılıyor. Sivas'ın İmranlı ilçesinde bir evin üzerine çığ düştüğü ve çığın altında kalanların olduğu bildirildi. Sivas Valisi olay yerine kurtarma ekipleri gönderildiğini, evde 2 ya da 3 kişinin olduğunu bildirdi. İmralı, Maden köyündeki bir mezrada bulunan bir evin üzerine çığ düştü. Olay yerine hemen jandarma ve sivil savunma ekipleriyle diğer birimler sevk edildi. İlk bilgilere göre evde 2 veya 3 kişi bulunuyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bölgedeki yolların ulaşıma kapalı olduğunu kaydeden Sivas Valisi Veysel Dalmaz, ekiplerin öncelikle bu yolları açarak bölgeye hareket ettiğini bildirdi. [B]3 METRE KAR [/B] İmranlı kaymakamlığına vekalet eden Zara Kaymakamı Sait Özdemir ise yaptığı açıklamada, Maden köyünde bir evin üzerine gece saatlerinde çığ düştüğü bilgisinin kendilerine ulaştığını söyledi. Olayı komşuların sabah kalktıklarında fark ettiklerini kaydeden Özdemir, ''Evin şu anda kar altında olduğu söyleniyor. İçeride 2 kişi olduğu belirtiliyor. Ekiplerimiz köye ulaştı. Ancak evin bulunduğu yerde kar kalınlığının 3 metreye kadar ulaşması nedeniyle eve ulaşmakta zorlanıyorlar'' dedi. Sivas'tan da sivil savunma ekiplerinin olay yerine doğru hareket ettiklerini ifade eden Özdemir, kendisinin de şu anda olay yerine gittiğini söyledi. |
--->: Sivas'ta eve çığ düştü
İnşallah olayda ölen olmaz da hayırlısıyla kurtulurlar.
|
[QUOTE=sivaslıgenç;228636]İnşallah olayda ölen olmaz da hayırlısıyla kurtulurlar.[/QUOTE]
Amın Allah yardımcıları olsun |
evde 3 kişi varmış
1 i vefat etti birinin durumu ağır baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum |
[QUOTE=samet yıldız;228707]evde 3 kişi varmış
1 i vefat etti birinin durumu ağır baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum[/QUOTE] Gerçektende çok acı bir durum karın iyi yönleride var ama bu tür olumsuz yönleride olmuyor değil.Nyse vefat eden kişiye Allahtan rahmet diliyorum. |
-->: Sivas'ta eve çığ düştü
Umarım vatandaşlarımıza bir zarar gelmeden kurtarılmıştır hepsine büyük gecmiş olsun
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:18. |