![]() |
Türkiyede En Cok Küfür Yiyenler Ve Nedenler :)
Türkiyede En Cok Küfür Yiyenler Ve Nedenler
*Ebe, ana, bacı, ve avrat...(Ağız alışkanlığından) *Politikacılar. ..(Geçim sıkıntısından) *Hakemler... (Nedenli, nedensiz) *Hırsızlar, tecavüzcüler, katiller, vs...(Gayet yerinde) *Kablo-net çalışanları...(Yaş ayanbilir) *Su ve elektrik kurumlarında çalışanlar...(Zamansı z kesintilerden) *Bill Gates...(Windows sorunlarından) *Öğretmenler.. .(Kırık not veya sınıf tekrarından) *Şoförler...(Sebebi yine kendileridir, genelde birbirlerine küfrederler) *''Sayın abonemiz aradığınız yöndeki tüm hatlarımızdoludur' ' diyen kadın...(Tekdü zeliğinden |
-->: Türkiyede En Cok Küfür Yiyenler Ve Nedenler :)
[B]Hakemler... (Nedenli, nedensiz)
Yasık hakemlere :D[/B] |
--->: Türkiyede En Cok Küfür Yiyenler Ve Nedenler :)
bunlarla işimiz olmaz yav küfür sahibine aittir.
o yüzden ne küfür et nede ettir günah yav.. |
BEN ŞAHSEN EBEMİ TANIMIYOM AMA KULŞANI ÇOK ÇINLATIYOLAR YAVVV:d:D:
|
[QUOTE=KARAKAYA83;229396]BEN ŞAHSEN EBEMİ TANIMIYOM AMA KULŞANI ÇOK ÇINLATIYOLAR YAVVV:d:D:[/QUOTE]etme yav yazık kendine ediyon :D:D:D
|
-->: Türkiyede En Cok Küfür Yiyenler Ve Nedenler :)
Her türlü küfüre hayır zayıf ve kişliksiz insanlar küfür eder ben bizim sitemizde böyle bir insan olacağını hiç sanmıyorum
|
--->: -->: Türkiyede En Cok Küfür Yiyenler Ve Nedenler :)
[QUOTE=altuntas58;229416]Her türlü küfüre hayır zayıf ve kişliksiz insanlar küfür eder ben bizim sitemizde böyle bir insan olacağını hiç sanmıyorum[/QUOTE]
bende sanmıyorum sadece sitede değil sivasda öle kişiler olmaz :D |
ŞİMDİ ŞÖLEDE BİŞİ VAR BİZİM YÖREMİZDE İŞİN EGRİSİ DOGRUSU SEVERKENDE KÜFREDEREK SEVİYOLAR BUDA GERÇEK AMA
|
bence
sivasta cok küfürler söylemezler............... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:08. |