![]() |
arkadaslar daha cok kisi sivaslilar.net'e giriyor bnce
Arkadaşlar bence sivaslilar.net'e daha fazla kisiler giriyor eskisinden.:) daha fazla üyemiz var bence dahada iyi olacak nedersiniz
|
--->: arkadaslar daha cok kisi sivaslilar.net'e giriyor bnce
Vallahi Semihciğim şu son 1 haftadır fazla kişi girmeye başladı kurban bayramından sonra siteye giriş nedendir bilmiyorum ama azalmıştı çok şükür şu 1 haftadır siteye girişler arttı.Aman nazar değmesin.:)
|
Ben geldım... :)
Yetmezmı :D:D |
Uyelık tarıhımın ole olduguna bakmayın bı ara denk gelmısım uye olmusum :)
|
[QUOTE=umitbsr58;229910]Uyelık tarıhımın ole olduguna bakmayın bı ara denk gelmısım uye olmusum :)[/QUOTE]
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahahahahahaah |
-->: --->: arkadaslar daha cok kisi sivaslilar.net'e giriyor bnce
[QUOTE=umitbsr58;229909]Ben geldım... :)
Yetmezmı :D:D[/QUOTE] Hoş geldin sefalar getirdin gardaşım ne iyi ettinde geldin |
Saolasın Altuntas abı mı desem amcamı desem bılemıorum
Ellerınızden Operım ;) |
[B]Sitemizde Çok Üyemiz Var Ama Neden Girlmiyor Anlamadım.İnşallah En Yakın Zamanda Anlarım.:D[/B]
|
acaba ayağım uğurlumu geldi :) sık sık giriyorum bende...sivasspor.com dan azcık sıkılmaya başladımda :) kızdımmı soluğu burdan alıyom.
|
[QUOTE=puar;229920]acaba ayağım uğurlumu geldi :) sık sık giriyorum bende...sivasspor.com dan azcık sıkılmaya başladımda :) kızdımmı soluğu burdan alıyom.[/QUOTE]
Ya ben Sivasspor.comada üyeyim burayada üyeyim ama Sivasspor.comda nedense sıkılıyorum ama burada günde hemen hemen 5 saatimi geçiriyorum.Yani hiç sıkıcı bir site değil. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:24. |