Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   ilginç bir olay (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15517)

havacı 10.02.2008 19:01

ilginç bir olay

[ATTACH]2472[/ATTACH]

SAKARYA'NIN TARAKLI MEZARLIĞI'NA BAYRAM ARIFESINDE YAKINLARININ MEZARINI ZIYARET ETMEYE GIDEN KADIN VE GENÇ KIZLARIN MEZARLIĞA YAKLAŞTIKLARINDA YEŞIL RENKLI BIR IŞIK GÖRDÜĞÜ BELIRTILDI. CANSU KIZILIRMAK ADLI GENÇ KIZ CEP TELEFONU ILE BU GÖRÜNTÜYÜ KAYDEDERKEN, HEREKET EDEN, ZAMAN ZAMAN DAĞILAN IŞIK GÖRENLERI HEYECANLANDIRDI.
GÖRÜNTÜLERDE YEŞIL RENKLI IŞIĞI GÖREN KADIN VE GENÇ KIZLARIN KORKULARI DE SES KAYITLARINA YANSIDIĞI BELIRLENDI. MEZARLIKTA BULUNANLARDAN BIRISININ “GÖRDÜN MÜ?” SÖZLERI ÜZERINE BAŞKALARI “TAM KARSIMIZDA DIREK VAR YA, ONUN BAŞINDA” KARŞILIĞINI VERIYOR
GÖRÜNTÜLERDE IŞIK KÜTLESI BIR MEZARA DOĞRU GIDEREK ÜZERINDE DURDUĞUNDA KAYIT YAPAN GENÇ KIZLAR “KORKUYORUZ” DIYEREK KAYITTAN ÇIKIP MEZARLIKTAN UZAKLAŞIYOR. MEZARLIKTA BU GÖRÜNTÜLERI ÇEKEN CANSU KIZILIRMAK, ŞUNLARI ANLATTI:
MEZARLIKTA ZIYARETIMIZI TAMAMLADIK. BIRLIKTE FOTOĞRAF ÇEKILMEK ISTEDIK FOTOĞRAF ÇEKERKEN ARKAMIZDA YEŞIL RENKLI IŞIĞI FARK ETTIK.
DIKKATLI BAKTIĞIMIZDA HAREKET ETTIĞINI GÖRDÜK. IŞIĞI TAKIP ETTIĞIMIZDE BIR MEZARDAN DIĞERINE GEÇIYORDU.
BIR MÜDDET DAHA TAKIP ETTIK BELLI ŞEKILLER ALIYORDU. BU ARADA YERDE CAM VE YA PARLAK BIR ŞEYDEN YANSIMA OLABILECEĞINI DÜŞÜNDÜK.
YANSIMA DEĞILDI. İŞIN DOĞRUSU BIRAZ KORKTUK VE MEZARLIKTAN AYRILDIK.
BU OLAY GÜNDÜZ IKINDI EZANI OKUNURKEN GERÇEKLEŞTI. BU ARADA BIR ARKADAŞIMIZ DA FOTOĞRAFINI ÇEKTI.”
[ATTACH]2473[/ATTACH]
[ATTACH]2474[/ATTACH]

altuntas58 10.02.2008 19:05

-->: ilginç bir olay

Bu olay gercektende çok ilgince benziyor acaba neyin nesi bayağı merak ettim

havacı 10.02.2008 19:12

--->: -->: ilginç bir olay

[QUOTE=altuntas58;232817]Bu olay gercektende çok ilgince benziyor acaba neyin nesi bayağı merak ettim[/QUOTE]

abi banada ilginç geldi onun için paylaşmak istedim

kangalli58yasin 10.02.2008 19:19

--->: ilginç bir olay

Allah Allah ne garip ve ilginc olaymis yaa !

sanirim böyle bi olay ilk kez olmuyor !???!

havacı 05.03.2008 15:40

--->: ilginç bir olay

[QUOTE=kangalli58yasin;232823]Allah Allah ne garip ve ilginc olaymis yaa !

sanirim böyle bi olay ilk kez olmuyor !???![/QUOTE]

Galiba böyle bir olayla karşılaştınız kangallı kardeş bizde biliyoruz ilk defa olmadıgını yanlız böyle bir olayla karşılaşmadım sadece duyuyoruz oda ilginç geliyor kardeş bilmem anlata bildimmi

_DuMaN_58 05.03.2008 16:03

-->: ilginç bir olay

[B]Büyük ihtimal ışık yansımasıdır veya orda bir lamba vs vardır diye düşünüyorum.[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:00.