![]() |
GÖRÜŞ BİTTİ
Arkadaşlar sizlerle güzel bir şiiri paylaşmak istedim
TIKLA VE DİNLE [url]http://www.tomsuk.name.tr/gorus_bitti.htm[/url] |
--->: GÖRÜŞ BİTTİ
mehmet amca cok güzel bir
siir ben bu siiri coktandir görseydim ozaman da yazardim. cok cok güzel bie siir mehmet amca cok güzeldi bu güzel siirli payllasim icin tesekürler. |
teşekkürler
forum için mehmet abi |
BİR YEMEK TARİFİ KULLANILACAK MALZEMELER:
Bir ölçü günaydın İki ölçü iyi günler Birazcık ilgi Bir tutam anlayış Normal ölçüde nezaket Bir tatlı kaşığı tolerans HAZIRLANIŞI: Malzemeyi iç dünyanızdan alın Yıkamanıza gerek yoktur tertemizdir. Gönül teknenizde iyice karıştırın Kokusu her yanınıza sinince içine duygu şerbeti karıştırın. Karışımı hayat tabağının üzerine boşaltın Üzerini sevgi marmelatıyla süsleyin Birkaç parça gökkuşağının renginden serpiştirin Gün boyu herkesle birlikte afiyetle yiyin Ha bu arada yemeğin adımı? Söyleyeyim. İNSANLIK |
-->: --->: GÖRÜŞ BİTTİ
[QUOTE=arifcoskun;235420]BİR YEMEK TARİFİ KULLANILACAK MALZEMELER:
Bir ölçü günaydın İki ölçü iyi günler Birazcık ilgi Bir tutam anlayış Normal ölçüde nezaket Bir tatlı kaşığı tolerans HAZIRLANIŞI: Malzemeyi iç dünyanızdan alın Yıkamanıza gerek yoktur tertemizdir. Gönül teknenizde iyice karıştırın Kokusu her yanınıza sinince içine duygu şerbeti karıştırın. Karışımı hayat tabağının üzerine boşaltın Üzerini sevgi marmelatıyla süsleyin Birkaç parça gökkuşağının renginden serpiştirin Gün boyu herkesle birlikte afiyetle yiyin Ha bu arada yemeğin adımı? Söyleyeyim. İNSANLIK[/QUOTE] Bu harika ve dünyada eşi benzri olmayan lezzetli yemek tarifini bizlerle paylaştığın için size çok teşekkür ederim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:02. |