![]() |
NERDE YAŞAMAK İSTERDİNİZ...
Arkadaslar dünyada nereleri merak ediyor vede nerede yaşamak isterdiniz..güzel türkiyem hariicnde :)
|
--->: NERDE YAŞAMAK İSTERDİNİZ...
[B]( Papua new guei ) galiba en güzel yer oarası [/B]
|
Re: NERDE YAŞAMAK İSTERDİNİZ...
Ben Everet tepesini ,Güney-Kuzey kutpunu merak ediyorum.Türkiye dışındada başka yerde yaşamak istemezdim.
|
--->: Re: NERDE YAŞAMAK İSTERDİNİZ...
[QUOTE=sivaslıgenç;234491]Ben Everet tepesini ,Güney-Kuzey kutpunu merak ediyorum.Türkiye dışındada başka yerde yaşamak istemezdim.[/QUOTE]
EVERESTİN TEPESİNDEMİ YAŞAMAK İSTERDİN :D |
Re: --->: Re: NERDE YAŞAMAK İSTERDİNİZ...
[QUOTE=puar;234494]EVERESTİN TEPESİNDEMİ YAŞAMAK İSTERDİN :D[/QUOTE]
Yokkk be merak ediyorum............ |
-->: NERDE YAŞAMAK İSTERDİNİZ...
[B]Türkiye dışında yaşayacağım yer sabit bir yer olamaz ancak kah denizler aşırı yolculuklar kah kara yolu yolculuğu kah hava yolu dünyanın her yerini gezip seyehat ederek yaşamak isterdim
[/B] |
merak ettiğim çok yer varda...eni zellandada yaşamak isterdim mukemmel doğası var...el değmemeiş ormanları..
|
[B]ben hicde merak etmiyorum
ve etmicem.[/B] |
-->: NERDE YAŞAMAK İSTERDİNİZ...
[B]Valla Türkiye Gayet güzel bir ülke. Diğer ülkeleri hiç de merak etmiyorum doğrusu. Yaşamak isteseydim Sivasım bana yeter.[/B]
|
Tabiki herkesin yaşamak için seçeceği yer Türkiye olurdu. O yüzden gezip görmek için nereleri tercih ederdik diye sorulursa daha doğru olur.
Benim çok merak ettiğim yer var. Meksika, Endonezya, Güney Afrika, Japonya, İtalya..... Var da var işte. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:45. |