Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Hanımlar yarın evlenmeyin! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16012)

arikarinkuchi 28.02.2008 21:00

Hanımlar yarın evlenmeyin!

[COLOR="Red"][B]Hanımlar yarın evlenmeyin![/B][/COLOR]

[B]Bu yıl, 4 yılda bir gerçekleşen Şubat ayının 29 gün çektiği ''artık yıl'' yaşanıyor. Erkekler 4 yılda bir gelen bu 'tarihi' anı değerlendirme peşindeyken, kadınlar 29 Şubat'ta evlenmeyi istemiyor.

Her gün 15 dakikada bir nikah kıyılan evlendirme daireleri, bu tarihte en tenha gününü yaşıyor. Evlilik yıldönümlerini 4 yılda bir kutlamak istemeyen çiftler nikah tarihi olarak 29 Şubat'ı tercih etmiyorlar.

Ancak bazı uyanık erkekler hediye masrafından kısmak için bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Ancak nişanlılarından veto yiyorlar.

Erkeklerin en büyük arzusu ise 29 Şubat doğumlu bir kadınla 29 Şubat'ta evlenmek... [/B]
:D:D:D

Sweetgirl 01.03.2008 15:07

--->: Hanımlar yarın evlenmeyin!

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]iyi valla yaaa
erkekler isin kolayinida bulmuslar bakiyorumda
ne kadar cimri su erkekler yaa :)
neyseki paralarin yerini biliyoruz :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

çılgın-sedat 01.03.2008 15:30

-->: --->: Hanımlar yarın evlenmeyin!

[QUOTE=Sweetgirl;240454][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]iyi valla yaaa
neyseki paralarin yerini biliyoruz :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

siz kızlar biz erkeklerle niye bu kadar uraşıyonuz yaa :D:D

sivaslıgenç 01.03.2008 15:32

[QUOTE=Sweetgirl;240454][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]iyi valla yaaa
neyseki paralarin yerini biliyoruz :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

Harbidende erkeklerle acayip uğraşıyonuz işinize gelince çok iyiyiz işinize gelmedin mi bizden kötüsü yok ohhh:)

nıl 01.03.2008 15:48

ben bu zamana kadar hıcbır erkekte bır bayana guzel bı hedıye aldıgını gormedım nerdebı uyduruk bıse var onu alıyosunuz bazen cıcek onuda yolda satıcılar zorladı dıe:)) acayıp derecede cımrısınız..

nedim can 01.03.2008 16:06

arkadaşım demekki sen daha hayatını sevdiğine armağan eden biriyle karşılaşmamışsın tüm sivaslılar aynı değeri taşırlar.

nıl 01.03.2008 16:18

ben burda elle tutulabılecek hedıyelerden bahsettım hedıye almayan veyada cımrılık yapan sevmıyo anlamına gelmez sadece sız erkekler maddı konuda cımrısınız

_DuMaN_58 01.03.2008 16:20

-->: Hanımlar yarın evlenmeyin!

[B]29 Şubat'ın ne zararı varmış Halen anlamadım??[/B]

_DuMaN_58 01.03.2008 16:21

[QUOTE=nıl;240471]ben burda elle tutulabılecek hedıyelerden bahsettım hedıye almayan veyada cımrılık yapan sevmıyo anlamına gelmez sadece sız erkekler maddı konuda cımrısınız[/QUOTE]

[B]Bence genelleme yapma!

Bazıları senindediğin gibi cimri olabilir. Ama bunu tüm erkeklere vurman yanlış.[/B]

nıl 01.03.2008 16:24

--->: -->: --->: Hanımlar yarın evlenmeyin!

[QUOTE=_DuMaN_58;240474][B]Bence genelleme yapma!

Bazıları senindediğin gibi cimri olabilir. Ama bunu tüm erkeklere vurman yanlış.[/B][/QUOTE]

ii bazı erkekler cimmriii:))):)) oldumu

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:23.