![]() |
SİZCE KİM YENER
ARKADAŞLAR YARIN SÜPER LİĞDE HAFTANIN İLK MACI OLAN VESTEL MANİSASPOR İLE SİVASSPOR ARASINDAKİ BU MÜCADELEYİ SİZCE HANGİ TAKIM KAZANIR AYRICA [COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZ İÇİN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN[/COLOR] GÖRÜŞLERİNİZİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM
|
--->: SİZCE KİM YENER
gonlumuz hep sıvasspor dan yana lıderlık yarısını surdurmesı ıcın yenecegını umut edıyorum
|
BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM SİVASSPORUMUZ VESTELMANİSASPORU YENECEKTİR EVET VESTEL MANİSASPOR DÜŞMEMEK İÇİN BİZDE ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA YARA ALMADAN YOLUMUZA DEVAM ETMEK İÇİN SAHAYA CIKACAĞIZ SİVASSPOR BU MACIN MUTLAK GALİBİ DİYORUM TABİ BU BENİM DÜŞÜNCEM VEDE ALLAH İZİN VERİRSE HER AN BU MACA GİDEBİLİRİM
|
içimden yenmemiz geçiyo ama sanki gollü bi maç olur ve manisa kazanır:C tahmini sonuç: 3-2
|
Gönlümüz elbetteki yenmekten yana,fakat vestelin durumu çok kötü.Çok zor bir maç olcak.Zorda olsa bu maçı bir sıfır gibi alabileceğimizi tahmin ediyorum.Zaten bu maçı aldığımızda kalıyor sekiz. Yani şampiyonluğun Şamp.... 'ını yapmış bulunacağız. Haydi hayırlısı. Başarılar diliyorum Sivasspor'umuza.
|
-->: SİZCE KİM YENER
manisanın teknik direktörü de yok, büyük ihtimal yeneriz inşallah.
|
Allahın izniyle yiğidolar fırtına estirecek ve haftaya lider girecek diye düşünüyorum.
|
bu sene yarışta biz de olduğumuz için 3 büyük takım daha istekli oynuyor. yoksa biz şu an açık ara şampiyonluğa gidiyorduk.
|
Bizim yeneceğimiz kesinde kaç tane atarız deseydik daha iyi olacaktı :)
|
inşallah yeneriz ama kesin dediğimizde Allah korusun kaybediyoruz.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:06. |