![]() |
GIZLI MESAJ
[CENTER][B][I][COLOR=magenta]Arkadaşlar hepimizin bildiği yılbaşı şarkısı olan Jingle Bells aslinda tersten okundugunda cok garip bir ses tini ile cok garip anlamlara geliyor.Tersten okunuşuna çok şaşıracaksınız, gizli korkutucu seslere benzer sesler geliyor. Acaba gizli bir mesaj mi var bu sarkida.Ben çok irkildim dinleyince sizde mutlaka bakin.Dikkatlice dinleyin[/COLOR][/I][/B][/CENTER]
[CENTER][B][I][URL="http://www.yonkis.com/mediaflash/reverse.htm"]DINLEMEK ICIN TIKLA[/URL][/I][/B] [B][/B] [B][/B] [IMG]http://img179.imageshack.us/img179/6545/sweetlv1.jpg[/IMG][/CENTER] |
--->: GIZLI MESAJ
merhaba, cok seyler ters duyulursa insana garib gelir..selamlar
|
-->: GIZLI MESAJ
[B]Vaybe;hakikaten ilginç bir anlam yüklü ama ben çözemedim![/B]
|
[B]Bence bir anlam ifade etmez. Çoğu şarkıda tersten okuyunca değişik sözcükler oluşuyor. Yukarıda söylediğiniz olamsı biraz zor.[/B]
|
--->: -->: GIZLI MESAJ
[QUOTE=_DuMaN_58;247787][B]Bence bir anlam ifade etmez. Çoğu şarkıda tersten okuyunca değişik sözcükler oluşuyor. Yukarıda söylediğiniz olamsı biraz zor.[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yaaa gercekten gizli bir mesaj var sen hele bi tersden dikkatlice dinlesen bizim icin gercekten cok güzel bir mesaj var hemde eminimki sevineceksin bu mesaja [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
mineb rib edmiğillezö eçsret ridmemlibaşunok
eçsret koç lezüg rib lid eçsret nelibaşunok ımrav??? ***benim bir özelliğimde tersçe konuşabilmemdir tersçe çok güzel bir dil tersçe konuşabilen varmı*** |
--->: GIZLI MESAJ
[B]gizli mesajlar veriyor
evet :D [/B] |
seni varyaaaa
bugüne kadar hiç bi büyüğüme böyle davranmadım ama bi karşılaşırsak saç baş dalacam haa:D sandalyeden düştüm varmı böle bşi ya dudağım buçuklar kesin. |
--->: -->: GIZLI MESAJ
[QUOTE=Sweetgirl;247881][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yaaa gercekten gizli bir mesaj var
sen hele bi tersden dikkatlice dinlesen bizim icin gercekten cok güzel bir mesaj var hemde eminimki sevineceksin bu mesaja [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] sen az değilsin warya yureğimi ağzıma getirsın allah senı bıldığı gıbı yapsın .........:mad: :mad: :mad: |
çok guzel yaaa başka ne denirki :D:D
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:22. |