![]() |
Hafiften Görmeye Başladım... :)
[B][I][COLOR="Magenta"]
Dünya feministler kongresinde, Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye gelmiş: 'Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım.Eve gider gitmez kocama: 'Bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka. İşte makine orda..' dedim. İlk gün birşey görmedim. ikinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün bir baktım, makinenin başında sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor.' Alman Delegesi söz almış:Ben de kararımız gereğince kocama: 'Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka' dedim. Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün baktım, makinenin başında sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor.' Üçüncü konuşmacı bizden, feminist kardeşimiz: 'Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: 'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada..' dedim. Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım... :) [/COLOR][/I][/B] |
--->: Hafiften Görmeye Başladım... :)
cok komık bu paylastıgınız ıcın tesekkur ederım.
|
paylaşım için tesekkurler ................... yorum yapmaya gerek yok hersey ortada türk erkeği:)
|
[B]Sweetgirl muhteşem fıkra:D buradan ne ders alıyoruz peki,demekki feministlik Türkiye de sökmez. :D [/B]
|
[QUOTE=Sweetgirl;253291][B][I][COLOR="Magenta"]
Üçüncü konuşmacı bizden, feminist kardeşimiz: 'Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: 'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada..' dedim. Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım... :) [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] NE DİYELİM ELLERİ DERT GÖRMESİN o mubarek ellerınden opmek vardı :D:) |
Çok güzelmiş yaa emeğine sağlık işte tam bir Türk erkeği helal olsun...:D:D:D
|
[QUOTE=bulutum;253300]NE DİYELİM ELLERİ DERT GÖRMESİN o mubarek ellerınden opmek vardı :D:)[/QUOTE]
kardesım sen ne bıcım ınsansın.sız erkekler hep boyle dersınız sonrada kızların pesınde kosup durursunuz.bı kız tavlamak ıcın bı agzınızla kus tutmadıgınız kalır.ayrıca ınan bana dunyayı kadınlar yonetıyor.erkekler hep yapmak ısteyıp yapamadıkları kadınlar ustunde otorıte kurma olayını boyle ancsk fıkralar ıle yasayabılır. |
[QUOTE=çiğdem kaya;253303]kardesım sen ne bıcım ınsansın.sız erkekler hep boyle dersınız sonrada kızların pesınde kosup durursunuz.bı kız tavlamak ıcın bı agzınızla kus tutmadıgınız kalır.ayrıca ınan bana dunyayı kadınlar yonetıyor.erkekler hep yapmak ısteyıp yapamadıkları kadınlar ustunde otorıte kurma olayını boyle ancsk fıkralar ıle yasayabılır.[/QUOTE]
[B]Aaa hemen erkeklere yüklenmeyin,fıkradan hiç ders almamışsınız :D Dünyayı yönetme konusunda yorum yapamıyacağım :) [/B] |
[QUOTE=cahar;253308][B]Aaa hemen erkeklere yüklenmeyin,fıkradan hiç ders almamışsınız :D
Dünyayı yönetme konusunda yorum yapamıyacağım :) [/B][/QUOTE] ama dogru soyluyorum.allah tek bırakmasın kımseyı ama bu kavgada asırlardır surer gıder. |
-->: Hafiften Görmeye Başladım... :)
[B]Çok güzeldi :) Feministlik... çok garip geliyor bana yav :D[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:29. |