![]() |
43' ÜNDE TEKVANDO ÖĞRENDİ
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/teyze_tekvando.jpg[/IMG]
Sivas'ın Akıncılar İlçesi'nde Kaymakamlık tarafından Halk Eğitim Merkezi'nin açmış olduğu kursa katılan 43 yaşındaki Pembegül Danış isimli bayan öğrendiği tekvando sporu ile birçok kişinin ilgisini topladı. Akıncılar İlçesi Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından, açılan tekvando kursuna bayanlar ilgi gösterdi. Yaklaşık 3 ay süren kursa, yaklaşık 60 bayan kursiyer katıldı. Kursun bitiminde düzenlenen sertifika töreninde en çok ilgiyi 3 çocuk annesi Pembegül Danış (43) gördü. Tekvando kursuna zayıflamak ve spor için katıldığını dile getiren Danış, "Fazla kilolu olmamdan ve rahatsızlığım nedeni ile açılan tekvando kursuna gitmeye karar verdim. Yaklaşık 3 ay içerisinde tekvando ile ilgili her şeyi öğrendim. Bu sporu sadece zayıflamak için değil, başıma gelebilecek herhangi bir olayda kendimi savunmak için de kullanacağım" dedi. Danış'ın sertifikası, Emniyet Amirliği'ne vekaleten Başkomiser Bülent Liv tarafından verildi. |
--->: 43' ÜNDE TEKVANDO ÖĞRENDİ
[B]Maşallah teyzemize,gayret etmiş kısa sürde tekvando öğrenmiş.
Hem kendini korumasın da hemde sağlığı için iyi bir tercih yapmış. Teyzenin eşine de kolay gelsin :D [/B] |
Helal olsun teyzeme sivas seninle gurur duyuyor.
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]masallahhhhh puhhh puhhh
bu yasda ögrenme hirsi :) birde kadin milletini kötülerler :D pembegül ablamizi örnek alim en iyisi bende gidim ögrenim su tekvandoyu :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Acaba kimi dövmeye karar verdi, bu yaşta tekvandoyu öğrendi.;) Erkekler hal ve haraketlerine çok dikkat etmeli her ana karşımıza böyle biri çıkabilir:D Dememkki öğrenmenin yaşı yokmuş, tebrikler.
|
ben akıncılar ilçesindenim babaannemler tanıyabılır bu teyzeyi bana da pek yabancı gelmedı suratı emme... ?
|
[B]Msallah bende gidiyorum teakwondaya, heralde ablam benide gecer :)[/B]
|
[B]iyide neden öğrenme gereği duymuş ki bence 40 taşını dewirmiş bir kadın için çok saçma bir durum.[/B]
|
helal olsun teyzeye:) .........
|
[B]helal olsun
istekli olunca herşey yapılıyor [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:30. |