![]() |
Lamba Cini
[B]Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir
lambaya takImış..> kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış..lambadan cin çıkmış ve;> > -'Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile' demiş..> > Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:> -'Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum. Bu haritadaki > ülkeleri görüyor musun..? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, her > yere barışın gelmesini diliyorum' diyivermiş..> > Cin haritaya bakmış ve dehşetle;-> > 'Tanri askina kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.. Tamam işimde > iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapilabileceğimi sanmıyorum.. Başka bir > dilekte bulun' diye bağırmış..> > Kadin birkaç dakika düşünmüş ve ;-> > 'Hayatım boyunca dogru bir erkek bulamadım. Bilirsin; hem ince düşünceli, > hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, bol paralı, sevecen, ilgili > ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum' demiş..> > Cin derin derin bir iç çekmiş:-Uzat şu kahrolasi haritayı..!!> > > demiş> > > :)[/B] |
--->: Lamba Cini
güzelmiş begendim teşekkürler
|
[B]teşekkürler
bunun fb le ilgili olan bişeyi biliyorum şimdi anlatmıyım sinirlenirler :D[/B] |
guzelmıs .............................:)
|
-->: Lamba Cini
:):) paylaşımın için teşekkür ederim.
|
he he süpermiş.........................................:D
|
-->: --->: Lamba Cini
[QUOTE=arikarinkuchi;261908][B]teşekkürler
bunun fb le ilgili olan bişeyi biliyorum şimdi anlatmıyım sinirlenirler :D[/B][/QUOTE] [B]Sen anlat bişey olmaz :D[/B] |
-->: Lamba Cini
paylaşım için teşekkürler................
|
guzeLmış eLLerine sagLık :)
|
elıne saglık kardes guzrl olmus
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:05. |