![]() |
yarışmalardan kazanılan para harammı dır.
bence değil oradada bir emek veriliyor beyin fonksiyonları çalıştırılıyor bigi karşılığında yani emek karşılığı alınıyor ben böyle düşünüyorum acaba sizler ne düşünüyorsunuz.Haramsa neden haram
|
--->: yarışmalardan kazanılan para harammı dır.
EMİN OLUN BİZLER FETVA MAKAMI DEĞİLİZ BASBAKAN MI DEMEDİ BIRAKALIM ONA ULEMA KARAR VERSİN ANCAK ŞU TARTŞMAYI YAPA BİLRİZ KANAATİMCE BİLGİ YARŞMALARIMI ŞANS YARISMALARIMI OLMALI HANGİLERİ DAHA SEVİYELİ PROGRAMDI ..Bİ YARSMA VAR TOMBALADAN NE ÇIKICAK TAHMİN ET GİBİ BİŞE ANLAAMK İÇİNDE BİRİNE SORDUM SADECE SANS OYUNU OLDUĞUNU DUYDUĞUM İÇİN BU GİBİ YARŞMALARIN NE YARRI OLABİLR Kİ BİZE TOPLUM OLARKDA BİLEMİCEM ARTIK Bİ GARİBE ÇORBA PARASI VERMEZ ONLAR
|
HİÇ DEĞİLSE KİM 500 BİN İSTER GİBİ YARIŞMALAR İZLEYENLERİ BİLGİLENDİRİODU SANS YARIŞMAALRI NE KATIO ACABA...İŞDE MİLLETİMİZİN BİR MAKUS KADERİ GERÇİ KENDİ TALİHSİZLİĞİ DİYCEM BİZLERİ DÜŞÜNCE ÖZÜRLÜSÜ YAPMAK İÇİN UYGULANAN SENARYOLAR DİYCEM ...DÜŞÜNCE SAVAR PROGRAMLAR BUNLAR ...PRAGMATİST YAKLASIM OLUO AMA SÖZ KONUSU MİLLETSE GERİSİ TEFERRUATR...HER SENE BÖYLE FURYALAR OLUR BU DÖENMKİ BUYDU BAKALIM SENEYE MİLLETİN DÜŞÜNME KABİLİYETİNİ SÖNÜMLEYİCİ SADECE HİSİ VE ZEVKİ NE GİBİ PROGRAMLARLA AKRSILASACAK KUMANDANIN ESİRİ OLMUŞ SEYİRCİLER.....
|
insanlar ALLAH,ın sunduğu güzellikleri hep şans olarak görüyor adınada şanslıyım diyorlar saçmalık bu gibi kazanımlar.
|
Cevap: yarışmalardan kazanılan para harammı dır.
[B]Bence haram değil, bizden alınan vergiler geri bize dönüyor ;)[/B]
|
[COLOR=olive]ALIN TERİ DÖKÜLMEDEN KAZANILAN,EMEK GÖSTERİLMEDEN BİR TAKIM OYUNLARLA YADA YARIŞMALARLA KAZANILAN HER TÜRLÜ PARA HARAMDIR!!![/COLOR]
|
konu tv deki yarışmalarsa TRT den başkasını tanımam hem ses yarışmaları hem bilgi yarışmaları olağan üstü ya diğerleri aman allahım rezillik diz boyu yalan dolan insanları aşağılamak dedikodu hepsi var bırakın bu yarışmalara katılmayı izlemek bile haram bee
|
ben okuduguama göre degilimis cünkü para yatirmadan kazandigin icin haram degilmis..... yani piyango , loto filan haram cünkü para yatirdigin icin ....ama baska tür yarismada kazandigin para haram degilmis ........................
|
[quote=sevgim 58;381548]ben okuduguama göre degilimis cünkü para yatirmadan kazandigin icin haram degilmis..... yani piyango , loto filan haram cünkü para yatirdigin icin ....ama baska tür yarismada kazandigin para haram degilmis ........................[/quote]
bilgi yarışmaları için o yönde bi söylem var evet ama kesin bişey yok yani bi hüküm olmadıgı için yapmamak yada o tür bi kazancı almamak en dogrusu |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:42. |