![]() |
BİLET FİYATLARI AÇIKLANMIŞTIR DUYRULUR
[b]Yiğido'dan bilet jesti!
[img]http://www.ajansspor.com/resim/sivasspor_biletsatisi_store.jpg[/img] Sivasspor'un Intertoto Kupası'nda OFK Grbalj ile Pazar günü yapacağı rövanş maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatlarının ucuz tutulması Kırmızı-beyazlı taraftarlar sevinç yarattı.[/b] Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinde satışa çıkan biletlere Sivaslılar yoğun ilgi gösteriyor. Biletler, kale arkası 5, maraton tribünü ise 10 YTL'den satışa sunuldu. Sivassporlu taraftarlar, biletlerin ucuz olmasının sevindirici olduğunu belirterek, "2 paket sigara parasına Avrupa'dan bir takım ile Sivasspor'un yapacağı karşılaşmayı izleyeceğiz. Fiyatların düşük olması güzel bir uygulama. Bu nedenle herkesin maça gelerek, takımlarına destek vermesini istiyoruz" dedi. |
--->: BİLET FİYATLARI AÇIKLANMIŞTIR DUYRULUR
LÜTFEN SİVASTAKİ KARDEŞLERİMİZE SESLENİYORUM. İLGİ GÖSTERELİM. ŞİMDİ TAKIMIMIZI DESTEKLEME ZAMANI. ALLAHU EKBER. YENİCEĞİZ İNŞALLAH. SİVASTAN ÇIKAMIYCAKLAR.
|
-->: BİLET FİYATLARI AÇIKLANMIŞTIR DUYRULUR
Bu macta Stat mutlaka dolmali. Sivassporumuzun tur atlayisini kacirmiyalim :D
|
-->: BİLET FİYATLARI AÇIKLANMIŞTIR DUYRULUR
[B]İyi biletler ucuzmuş. İnş stad tam dolu olur. Karadağlılar "Taraftar" görsün :)[/B]
|
[B]Anamm Ucuzmuş:D sivasta olsaydım Uçardım:D[/B]
|
sudan ucuzmuş valla haydi herkes maça
|
Sivasta olsaydım mutlaka desteklemeye gelirdim. Kalbimiz Sivassporla inşallah kazanırız.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:36. |