Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Küçük Melike' nin hazin sonu (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19646)

fertelliyim 28.07.2008 12:18

Küçük Melike' nin hazin sonu

8 yaşındaki çocuk kaplıcalarda boğuldu

28 Temmuz 2008

A.A

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, 8 yaşındaki ilköğretim öğrencisi, girdiği kaplıca havuzunda boğuldu.

Memur-Sen'e bağlı Büro-Memur-Sen Sivas Şubesi Başkanı Aydın Karahan'ın kızı ilköğretim okulu öğrencisi Melike Karahan (8), ailesiyle birlikte Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın beldesinde bulunan Sıcak Çermik Kaplıcalarına pikniğe gitti.

Daha sonra Karahan, annesi ve yakınlarıyla birlikte kaplıcada faaliyet gösteren Sivas Belediyesine ait tesislerdeki havuza girdi. Bir süre sonra havuzda görünmeyen Karahan, havuzdan baygın bir vaziyette çıkarıldı. Ambulansla Sivas'a sevk edilen Karahan, tüm müdahalelere rağmen yolda yaşamını yitirdi.

Kaplıca yetkilileri, derinliği 1.35 metre olan havuzun termal tedavi amaçlı kullanıldığını bildirdi.

fertelliyim 28.07.2008 12:23

--->: 8 yaşındaki çocuk kaplıcalarda boğuldu (Sıcak Çermik)

Ben Bu konuda belediyeyi ve Sıcak Çermik Yetkililerini Göreve Çağırıyorum
Yıllardır bu sorun yaşanıyor ve hala can kurtaran yok sanırım (can kurtaran olup olmadığını bilmiyorum)

Bundan Yıllar önce 1992 yılında benim kız kardeşim 9 yaşında ve ikiz eşiydi aynı yerde boğuldu o kükürtlü suyu yutan bir çocuğun kurtulması zaten mucize resmen ciğerlerini parcalıyor bunu kardeşimden biliyorum Ailesine Başsağlığı Ölen Çocuğada Allah'tan Rahmet diliyorum

arikarinkuchi 28.07.2008 12:41

[B]allah rahmet eylesin
inş. en kısa sürede bir çözüm bulurlar
yoksa
çok kişinin daha canı yanabilir [/B]

Sweetgirl 28.07.2008 12:43

[QUOTE=fertelliyim;291667] ........Kaplıca yetkilileri, derinliği 1.35 metre olan havuzun termal tedavi amaçlı kullanıldığını bildirdi.[/QUOTE]

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bu nasil mantik yaaa
termal tedavi icin kullaniyor diye insanlar yüzmiyecekmi orda, veya orda yüzüldügünü bilmiyormu bu yetkililer.
bu havuzlara mutlaka bir can kurtaran konulmali
ayriyetden havuza giren insan limiti koymalari lazim
o kadar dolu oluyorki insan havuzdan cikmak istedigi zaman kenarda bir yer bile bulamiyor
bir insan hayati bu kadar ucuzmu?

Ailesinin basi sagolsun, Allah rahmet eylesin[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

ABDULLAH DUMAN 28.07.2008 13:08

-->: --->: 8 yaşındaki çocuk kaplıcalarda boğuldu (Sıcak Çermik)

[QUOTE=fertelliyim;291669]Ben Bu konuda belediyeyi ve Sıcak Çermik Yetkililerini Göreve Çağırıyorum
Yıllardır bu sorun yaşanıyor ve hala can kurtaran yok sanırım (can kurtaran olup olmadığını bilmiyorum)

Bundan Yıllar önce 1992 yılında benim kız kardeşim 9 yaşında ve ikiz eşiydi aynı yerde boğuldu o kükürtlü suyu yutan bir çocuğun kurtulması zaten mucize resmen ciğerlerini parcalıyor bunu kardeşimden biliyorum Ailesine Başsağlığı Ölen Çocuğada Allah'tan Rahmet diliyorum[/QUOTE]

EVET ABİ YOK ASLINDA SICAK ÇERMİĞİN KALINDAN ALINMASI LAZIM SİVAS BELEDİYESİNE GEÇMELİ BENCE ADAMLARIN HİÇBİR FALİYETİ OLMADIĞI GİBİ YAPILAN YERLERİDE BOZUYOLAR

Sivaslilar.Net 29.07.2008 01:02

Küçük Melike' nin hazin sonu

[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/bogulmavakasi.jpg[/IMG]

İlimizin Yıldızeli ilçesinde, 8 yaşındaki ilköğretim öğrencisi, girdiği kaplıca havuzunda boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Memur-Sen’e bağlı Büro-Memur-Sen Sivas Şubesi Başkanı Aydın Karahan’ın kızı ilköğretim okulu öğrencisi Melike Karahan (8), ailesiyle birlikte Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın beldesinde bulunan Sıcak Çermik Kaplıcalarına pikniğe gitti. Daha sonra Karahan, annesi ve yakınlarıyla birlikte kaplıcada faaliyet gösteren Sivas Belediyesine ait tesislerdeki havuza girdi. Bir süre sonra havuzda görünmeyen Karahan, havuzdan baygın bir vaziyette çıkarıldı. Ambulansla Sivas’a sevk edilen Karahan, tüm müdahalelere rağmen yolda yaşamını yitirdi.
Kaplıca yetkilileri, derinliği 1.35 metre olan havuzun termal tedavi amaçlı kullanıldığını bildirdi.

titizyiğido 29.07.2008 14:12

--->: Küçük Melike' nin hazin sonu

kötü bi son.Kardeşimize allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum

4Eylul 29.07.2008 22:22

[B]İnna Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Raciûn..

Allah rahmet eylesin..[/B]

Serd@r 29.07.2008 22:34

[B]Allah rahmet eylesin,öyle kalabalık yerde 1.35 mt suda boğulmak,gerçi ecel geldikten sonra 1 kaşık suda yeterli ama büyük bir ihmal demektir.
Allah ailesinede sabırlar versin![/B]

FurkaN 29.07.2008 23:31

-->: --->: Küçük Melike' nin hazin sonu

[QUOTE=Serd@r;291996][B]Allah rahmet eylesin,öyle kalabalık yerde 1.35 mt suda boğulmak,gerçi ecel geldikten sonra 1 kaşık suda yeterli ama büyük bir ihmal demektir.
Allah ailesinede sabırlar versin![/B][/QUOTE]

[B]Hocam haklısın çok büyük ihmal var... Sıcak Çermik sahipsizleri oynuyor resmen, orada yetkili kim belli değil... Herkes suçu birbirine atıyor...

Kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine de baş sağlığı dilerim...[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:28.