![]() |
Geldim GardaşLar !! Havada Sivas Kokusu War Hafta Sonu Da Sivas ' tayım =D
[COLOR="DarkOrchid"][FONT="Comic Sans MS"][B]Esselam Gardaşlarım Geldim İngiltereden... İlk önce TÜRKİYE ' yi Sonra İstanbul ' u Sonra Sivas ve Bu Siteyi Çoh Öslemişem Lo :D:D
Resimlerini eklicem ama kullandığım bil. arızalı başka bil. den yollıcam resimleri... Hafta Sonu Da İnşallah Kısmetse Sivas ' a Yolzuyum :D Ben yokken kimler öldü kimler kaldı ? Kimler gitii yaow ? Gürün Güzeli Ablamı vea De Kaptan-58 Abimi özledim yaow :)[/B][/FONT][/COLOR] |
--->: Geldim GardaşLar !! Havada Sivas Kokusu War Hafta Sonu Da Sivas ' tayım =D
[B]hoşgeldin gardaş. özlettin kendine.........[/B]
|
--->: Geldim GardaşLar !! Havada Sivas Kokusu War Hafta Sonu Da Sivas ' tayım =D
[QUOTE=!~+4upn| q!y4rI;292405][COLOR="DarkOrchid"][FONT="Comic Sans MS"][B]Esselam Gardaşlarım Geldim İngiltereden... İlk önce TÜRKİYE ' yi Sonra İstanbul ' u Sonra Sivas ve Bu Siteyi Çoh Öslemişem Lo :D:D
Resimlerini eklicem ama kullandığım bil. arızalı başka bil. den yollıcam resimleri... Hafta Sonu Da İnşallah Kısmetse Sivas ' a Yolzuyum :D Ben yokken kimler öldü kimler kaldı ? Kimler gitii yaow ? Gürün Güzeli Ablamı vea De Kaptan-58 Abimi özledim yaow :)[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B] BİZDE SENİ ÖZLEDİK GARDAŞIM.... :) [/B] |
hoşgeldin ......................
|
Hosgeldn Sen yoktun bana kmse çiçek gondermedi:p şaka şaka hos geldnn:):)
|
[I][COLOR="DarkSlateBlue"]hoşgeLdin kardeşm:).................[/COLOR][/I]
|
-->: Geldim GardaşLar !! Havada Sivas Kokusu War Hafta Sonu Da Sivas ' tayım =D
[B]Vealeykumselam. Hoşgeldin arkadasım.[/B]
|
[B]HoşbuLduk SaoLasınız....
WaLLa İStanbul deilde harbiden Türkiye ' nin taşı toprağı altınmış :D:D geLdiğimizin 3. günü herkes geri dönmek istiyordu faLLa :D:D Gevur ülKeside bi başka hani ;) Bu PAzar gidiyorum köye yav bi nasip kısmet olmadı :D:D:D[/B] |
HG KARDEŞİM....İNŞALLAH Bİ FAYDSI OLMUŞDUR...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:56. |