![]() |
Sizce en iyi Oyuncu hangisi.?
1-Cristiano Ronaldo
2-L. Messi 3-David Beckam 4-C.Tevez 5-Rooney 6-V.Nistellroy 7-Luca Toni 8-Arda Turan 9-Fernando Torres 10-David Villa :):):):):):):):):):):):) Sizce en iyisi hangisi? |
--->: Sizce en iyi Oyuncu hangisi.?
fiyat olarak bakarsan reklam gelirlerinide sayarsan tabiki David Beckam. ama gerek kişilik gerekse göze hitap eden futboluyla C:RONALDO. Ama solemedi demeyin bu sene F:TORRES in sezonu olacak ve C:RONALDO bi sıra düşecek. benden soylemesi.
|
[QUOTE=berat.demir;295583]Semihçiğim bence en iyi oyuncu Cüneyt arkın. Özellikle dünyayı kurtaran adamda oyunculuğunu konuşturmuştu.:):D[/QUOTE]
Hehe:D ama dövüşcü başka topcu başka:D |
[B][U]Şu anda Cristiano Ronaldo ve
Lionel Messi çok iyiler.:)[/U][/B] |
Cevap: Sizce en iyi Oyuncu hangisi.?
[QUOTE=CrSivaslim58;295574]1-Cristiano Ronaldo
2-L. Messi 3-David Beckam 4-C.Tevez 5-Rooney 6-V.Nistellroy 7-Luca Toni 8-Arda Turan 9-Fernando Torres 10-David Villa :):):):):):):):):):):):) Sizce en iyisi hangisi?[/QUOTE] Bence Fernando Torres........... |
--->: Cevap: Sizce en iyi Oyuncu hangisi.?
oyyy benim abim (arda turan )da listedeymiş.Vatana millete hayırlı bir evlat.Tekmeliklerinde anne babası ve kardeşinin adı yazıyor ayrıca çok iyi niyetli bir insan.
Kişilik anlamında tabiki Arda abi:) ama oyun anlamında David Villa diyorum.Avrupa şampiyonasında 4 gol attı ve ödül aldı çok başarılı bir oyuncu. Oyy kızıda çok tatlı :) |
-->: Sizce en iyi Oyuncu hangisi.?
[B]en iyisi abdurrahman dereli ..[/B]
|
TABİKİ ARDAAAAAAAAAAAAAAAAA TURANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
|
Cevap: Sizce en iyi Oyuncu hangisi.?
Bende elbeteki son yılların yetiştirdiği gururumuz ARDA TURAN diyorum. Elin yabancısınımı seçeyim yani:D
|
BEN BİTANE OYUNCU BİLİYORUM ODA SADECE ARDA TURANNNNNNNNNNNNNNNN
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:09. |