![]() |
Yaz yağmuru sevindirdi
[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/yagmur8.jpg[/IMG]
Sivas'ta yaklaşık yarım saat devam eden şiddetli yağmur, sosyal hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs duraklarında ya da çatı altlarında mahsur kaldı. Ağustos ayına rağmen Sivas merkezde saat 16.00 sularında şiddetli yağmur başladı. Doluyla karışık yağmur, cadde ve sokaklarda küçük gölcükler oluşturdu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı. Çok sayıda vatandaş, yağmur duruncaya kadar otobüs duraklarına, çatı altlarına ve kapalı mekanlara sığındı. Yağmura aldırış etmeden yoluna devam edenler ise yaz ortasında ıslanarak serinlemenin keyfini çıkardı. Yaklaşık yarım saat süren şiddetli yağmur, harmanını kaldırmayan çiftçileri ise üzdü. |
-->: Yaz yağmuru sevindirdi
[B]yağmurdan sonraki o toprak kokusu herşeye değerdi :)[/B]
|
--->: Yaz yağmuru sevindirdi
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]burda su yaz yagmuru hic bitmiyorki sagolsun
bugün bi yagmur bi günes bi yagmur bi günes :) burdakiler ne giyecegini sasirdi[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: Yaz yağmuru sevindirdi
[B]oranın yaz yağmuruyla buranın yaz yağmurunu denk tutmayalım lütfen..buranınki mübarek..iri iri yağıyor..:)[/B][B]önce kızdıracak bir güzel akşama kadar...sonra masmavi gökyüzü 10 dakika içinde siyah bultları örtünecek üstüne gelsin bereket...[/B]
|
[B]uff dolular süperdi :D
bu arada yağmurdan sonra hava çok kızdırdı alışkın değiliz nede olsa yani ben değilim :D [/B] |
--->: -->: Yaz yağmuru sevindirdi
[QUOTE=yigiter187;296036][B]oranın yaz yağmuruyla buranın yaz yağmurunu denk tutmayalım lütfen..buranınki mübarek..iri iri yağıyor..:)[/B][B]önce kızdıracak bir güzel akşama kadar...sonra masmavi gökyüzü 10 dakika içinde siyah bultları örtünecek üstüne gelsin bereket...[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok yaa karistirma degil ben su manada söylemisdim: agustos ayindayiz ya yani yazzz, ve buranin yagmuruda hic bitmedigi icin yaz yagmuru demisdim yaaa neseeee sennn anlamazsinnnn :D :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: --->: -->: Yaz yağmuru sevindirdi
[QUOTE=Sweetgirl;296039][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok yaa karistirma degil
ben su manada söylemisdim: agustos ayindayiz ya yani yazzz, ve buranin yagmuruda hic bitmedigi icin yaz yagmuru demisdim yaaa neseeee sennn anlamazsinnnn :D :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]sivasımın yağmurunu anlayayım ve ve o yağmur beni ıslatsın da ,başka memleketlerin yağmurunu anlamasam da olur..bu arada "sen anlamazsın" iltifatı için teşekkür ederim..ben buyum niydiyim :)anlıyorum anlatamıyorum,hissediyom söylüyemiyorum,dili yok kalbimin,işte bundan bizarım(not:çalıntıdır):)[/B] |
[B]ya o ne yagmurdu dostlar dolu dolu yagdı [/B]
|
ya bende arabada babamı beklıyodum birden yağdı. Yağdığı iyi oldu hem ferahlamış olduk
|
[B][COLOR="DarkRed"]yagmursuz memleket yumurtasız Melemen[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:16. |