![]() |
Acilir acilmaz oku
[B][I][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]BIR
TASLA IKI KUS KUS VURMAK ..... ..... .... [COLOR="Red"]SAKIN ASAGIYA BAKMA SIRAYLA[/COLOR] ...... ..... ..... ...... Simdi sonuc:[/COLOR] Eger sizde bu yaziyi " bir tasla iki kus vurmak" seklinde okuyorsaniz beyninizin sag bölümü sol bölümünün yaninda pasif kaliyor demektir. Oysa yukarda "bir tasla iki kus kus vurmak" yaziyor. Kaliplasmis bilgiler beyninizin sol bölümünü harekete geciriyor. Dikkat düsüyor, yanilsamaya itiliyorsunuz. [/COLOR][/I][/B] |
-->: Acilir acilmaz oku
[B]:D Arkadaslar sakın okumayın yanılmaya itiliyorsunuz çünki :D[/B]
|
--->: -->: Acilir acilmaz oku
[QUOTE=_DuMaN_58;298959][B]:D Arkadaslar sakın okumayın yanılmaya itiliyorsunuz çünki :D[/B][/QUOTE]
[B]Bırak konunun içerisinde yazanları, konunun başlığını bile yanlış okumuşum :D :D[/B] |
-->: Acilir acilmaz oku
[B]Yav abla çok yanıltıcı işler yapıyorsun sen :D[/B]
|
--->: Acilir acilmaz oku
[B]Bende Yanılmaya İtildim:D
..................................[/B] |
ana vallahi bende yanlış okudum:D:D
|
Ben okuduğumda,
Bir tas nasıl kus kusu vurabilir diye düşündüm ? :confused: Bir kaşık ya da bir çatal olsa eyvallah da; Tas (kap kacak) nasıl kus kusu vurabilir diye düşündüm durdum ! Hal da düşünüyorum... :rolleyes: Baktım da imla kuralı olarak, tek doğru kelime : VURMAK BIR>>>>>> BİR IKI>>>>>> İKİ TAS >>>> TAŞ KUS>>>>> KUŞ !!! ;) |
[QUOTE=SONMEZ;299004]Ben okuduğumda,
Bir tas nasıl kus kusu vurabilir diye düşündüm ? :confused: Bir kaşık ya da bir çatal olsa eyvallah da; Tas (kap kacak) nasıl kus kusu vurabilir diye düşündüm durdum ! Hal da düşünüyorum... :rolleyes: Baktım da imla kuralı olarak, tek doğru kelime : VURMAK BIR>>>>>> BİR IKI>>>>>> İKİ TAS >>>> TAŞ KUS>>>>> KUŞ !!! ;)[/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Abi simdi sen bana demek istiyorsunki "Bir tasla iki kus vurmak" deyimini bilmiyorsun o yüzdende zaten basdan yanlis okudun.... neyse artik ben anliyacagimi anladim galiba :D :D :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][COLOR="SeaGreen"]Beynin sağ bölümümü yoksa sol bölümümü çalışıyor bilemem ama biz Sivaslılar leb demeden leblebiyi anlayacak zekilikte olduğumuz için kaynaklanıyor bu yanılgı.
Yani cümlenin başına bakıp sonunu görmeden atasözünü anlıyoruz. :D[/COLOR][/B] |
Cevap: Acilir acilmaz oku
ya ben yemezdim ama daha uyanamadım ondan yani:)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:59. |