![]() |
Bu zamana kadar hangi türbeleri ziyaret etme şansınız oldu ?
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Bu zamana kadar hangi türbeleri ziyaret etme şansınız oldu ?[/B][/CENTER][/COLOR]
|
--->: Bu zamana kadar hangi türbeleri ziyaret etme şansınız oldu ?
[B]Abdulvahabi gazi türbesi,
Alaaddin Keyhüsrev türbesi, Şemseddin Sivasi Türbesi, Eshab-ı Keyf (Yedi uyuyanlar) daha vardı da çoğu aklımda değil..[/B] |
-->: Bu zamana kadar hangi türbeleri ziyaret etme şansınız oldu ?
BU GÜN EYÜP SULTANDAYDIM
.............................. |
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Başka Yorum Ekleyecek Can Yokmu ?[/B][/CENTER][/COLOR]
|
[B][I][COLOR="Blue"]ABDULVAHABI GAZI TÜRBESI SIVAS HÜSEYIN GAZI TÜRBESI ANKARA HACIBAYRAMI VELI TÜRBESI ANKARA ARAP SEYH SIVAS AHMETI TURANI TÜRBESI SIVAS][/I][/B]
|
Abdulvahabi Gazi hazretleri , şeyh osman bagdadi hz .şeyh ali kara hz arap şeyh ahmet turan sivasta bir kaç yere daha gittim ama isim olarak unuttum gitmesekte onlara duamızı ediyoz BU konuyu açan ablamıza çok tşk ediyorum ben türbe ziyaretlerini şehitliklere gitmeyi o kadar çok seviyorumki :)
|
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Başka yokmu :confused:
. . . . [/B][/CENTER][/COLOR] |
-->: Bu zamana kadar hangi türbeleri ziyaret etme şansınız oldu ?
[B]Ben şahsen yüzden fazla türbe ziyaretinde bulundum şimdi hepsini hatırlayamadım biraz düşünmem lazım[/B]
|
istanbuldakı turbelerin çoğunu gezdimm saysam uzun surer alllah onların şefaatıne cümlemizı naıl eylesnn........
|
[QUOTE=asitane3458;304186]istanbuldakı turbelerin çoğunu gezdimm saysam uzun surer alllah onların şefaatıne cümlemizı naıl eylesnn........[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]ALLAH ALLAH Başka yokmu ? .[/B][/CENTER][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:22. |