![]() |
Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Arkadaşlar bilirsinizki memleketimizin halayları meşhurdur.
Sivaslı olupta halay çekmesini bilmeyen yoktur sanırım :) Aranızda halay çekmesini bilmeyenler var mı ?[/B][/CENTER][/COLOR] |
--->: Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
[B][COLOR="SeaGreen"]Demekki herkes biliyor, ben hariç. [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG]
Hani şu bütün düğünlerin meşhur halayı varya, üç adım ve sağa sola salla bacakları; onu iyi bilirim. :D Sivas halaylarına gelince, fos... Öğretmeyenler utansın. [/COLOR][/B] |
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Makaram sarı bağlar
Kız söyler gelin ağlar Niye ben ölmüşmüyem Asyam karalar bağlar :D[/B][/CENTER][/COLOR] |
-->: Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
[B]Ben halayı oldum olası bilmem ama halay cekenleri izlemeyi çok severim[/B]
|
-->: Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
[B]valla ben de bilmiyom sivas halayı..ama kolbastı ve biraz da zeybek bilirim..nasıl sivaslıyım ben yahu :([/B]
|
--->: -->: Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
[QUOTE=yigiter187;301111][B]valla ben de bilmiyom sivas halayı..ama kolbastı ve biraz da zeybek bilirim..nasıl sivaslıyım ben yahu :([/B][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Kesinlikle Sivas lı Değilsiniz :D[/B][/CENTER][/COLOR] |
-->: --->: -->: Halay Çekmesini bilmeyen Sivas lı Olamaz :)
[QUOTE=Esengül;301118][COLOR="Magenta"][CENTER][B]Kesinlikle Sivas lı Değilsiniz :D[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]ne yaapyım ki..üniversitedeyken arkadaşlarım ya lazdı ya da efe :D[/B] |
[QUOTE=sonbahar5803;301079][B][COLOR="SeaGreen"]Demekki herkes biliyor, ben hariç. [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG]
Hani şu bütün düğünlerin meşhur halayı varya, üç adım ve sağa sola salla bacakları; onu iyi bilirim. :D Sivas halaylarına gelince, fos... Öğretmeyenler utansın. [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Yalnız değilsin :) Bahsettiğin oyun damat halayı galiba, çok kolay olduğundan bende biliyorum :D Biraz horondan anlarım, birazda şembambeden... Lazım olursa Sivas halayınıda öğreniriz artık :)[/B] |
[QUOTE=GuNaY;301128][B]
Biraz horondan anlarım, birazda şembambeden...[/B][/QUOTE] [COLOR="Magenta"][CENTER][B]Onun adı sakın ŞEMMAMME olmasın :D[/B][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Esengül;301136][COLOR="Magenta"][CENTER][B]Onun adı sakın ŞEMMAMME olmasın :D[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]Yazılı olarak hiç görmedim, çevremdekilerin telafuzu ile yazdım :D Yani hiçbir iddiam yoktur :D[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:27. |