![]() |
Kahve Falına İnanıyormusunuz ?
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Canlar Kahve Falına İnanıyormsunuz ?[/B][/CENTER][/COLOR]
|
--->: Kahve Falına İnanıyormsunuz ?
[B][I][COLOR="Blue"]KAHVE FALINA INANMAM TEK INANDIM SEY YÜCE RABBIMIN HAYIR VE SERRINE HERSEY ALLAHTAN DIYORUM FAL FELAN BUNLAR GERCEK DISI BATIL INANCIN TA KENDISI DIYORUM [/COLOR][/I][/B]
|
[B]bn de pek inanmıyorum...ama hani bazende doğru çıkmıyor değil....FALA İNANMA FALSIZDA KALMA[/B]
|
[B]Arkadaşlar arasında geyiğine baksamda İNANMAM...
Bakan insanların hayal gücüne hayranım...[/B] |
Kahve falına asla inanmam genelde bayanlar inanırlar allahtan başka kimse geleceği bilemez.
|
--->: Kahve Falına İnanıyormusunuz ?
[QUOTE=Esengül;301388][COLOR="Magenta"][CENTER][B]Canlar Kahve Falına İnanıyormsunuz ?[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
ESENGÜL SENIN DÜSÜNCEN PEKIYA NASIL BU KONUDA |
[QUOTE=Engin58;301402]ESENGÜL SENIN DÜSÜNCEN PEKIYA NASIL BU KONUDA[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]İyi bakanlar olursa inanıyorum. Bir tanıdığım bir abla var, ne dedi ise çıktı. Hayatımı bana 4 yada 5 sene önce okudu ;)[/B][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Esengül;301408][COLOR="Magenta"][CENTER][B]İyi bakanlar olursa inanıyorum.
Bir tanıdığım bir abla var, ne dedi ise çıktı. Hayatımı bana 4 yada 5 sene önce okudu ;)[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE] ALLAHIN DEDIGI OLUR HERSEY ALLAHTAN DIYORUM TABIIKI SENIN DÜSÜNCENEDE BIRSEY DIYEMEM SONUCTA YANI |
kahve dunyada en sewmedıyuım şey hiç sewmem :D
|
[B][COLOR="SeaGreen"]Kahve falına bakan da, baktıran da büyük günahkardır arkadaşlar.
Birileri baktığında bazı şeyleri biliyor olabilir. Ancak Allah'tan başka kimse geleceği bilemez. Peygamber Efendimiz bile bilememişki, falcıların ne haddine. Üstelik bunlara inanmak Allah'a şirk koşmaktır. Şirkin de Ahiret'teki cezası çok büyüktür. Eğlencesine dahi baktırmayın. Sonra Esengül gibi hataya düşersiniz... Karşı taraf bir çok şeyi bildi diye içinizde az da olsa şüphe kalsa, şirke düşmeniz kaçınılmaz olur.[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:04. |