![]() |
En kötü huyunuz..?
e[B]eveeeeet, simdi herkez kötü huylarini yazsin :D
benimkisi: 1. bazen hemen sinirlenebiliyorum 2.söylenecek cok sey varken susmak ama sonradanda pisman olmak :S :D:D [/B] |
-->: En kötü huyunuz..?
Bende keci inati vardir :D Bir inat ettim mi tamamdir ama o kadar fazla inat yapmiyorum. dedigim gibi inat ettim mi tam inat olur :D
|
--->: En kötü huyunuz..?
[B]* inatligim vardir :)
* icime atip pisman olmak bendede var :D * kendi kedimede kizarim cesaretsizligim icin biraz fazla korkagim :D anaaa böyle bakarsam saysam cok cikacak bu kadar yeter :D[/B] |
inatçıyım:)
sinirliyim:) merhametsizim,hata yapanları affettiğim çok nadirdir..... |
[B]okey oynamak çok alıştım
okul açılacak ramazan başlıyor :) ben nasıl bırakcam onu düşünüyorum :) bunun dışında futbol oynarken yensek bile çok çabuk sinirlenirim defans adamının forvette ne işi var yavvv :D[/B] |
bırak şu mereti samet battıkça batarsın varın yoğun bi bakmışın uçmuş elinden:D
|
-->: --->: En kötü huyunuz..?
[QUOTE=sivaslı_gız;303055]bırak şu mereti samet battıkça batarsın varın yoğun bi bakmışın uçmuş elinden:D[/QUOTE]
Biraz abla sözü dinle Samet :D |
[QUOTE=sivaslı_gız;303055]bırak şu mereti samet battıkça batarsın varın yoğun bi bakmışın uçmuş elinden:D[/QUOTE]
[B]:D:D:D mynet okeyi bee :D [/B] |
abla pek olmuom ama zeka bakımından oldukça yüksek bir seviyedeyimdir
TracyMcGrady58 abi senin kötü huyun yok mu:D |
-->: --->: En kötü huyunuz..?
[QUOTE=sivaslı_gız;303058]abla pek olmuom ama zeka bakımından oldukça yüksek bir seviyedeyimdir
TracyMcGrady58 abi senin kötü huyun yok mu:D[/QUOTE] ben melek gibiyimdir :D yok yok tabiki kötü huyum var. ikinci yorumu okursan görürsün kardesim :) bir kac tane daha kötü huylarim var ama onlari daha sonra aciklarim :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:18. |