![]() |
MÜJDEEEEEEEEEE :)) ENGİN NURŞANİ HAYATA DÖNDÜ !!!!!!!!!
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Kahramanmaraş Devlet Hastahanesinde tedavi gören sanatçı Engin Nurşani hayati tehlikeyi atlattı. Bu gelişme tüm sevenlerine büyük sevinç yaşattı.
Engin Nurşani'nin ailesi tarafından yapılan açıklamayı aktarıyoruz. ENGİN NURŞANİ SEVENLERİNİN DUASI İLE HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI. HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER NURŞANİ AİLESİ Mehmet COŞKUN , Taylan AYHAN [/B][/CENTER][/COLOR] |
Cevap: MÜJDEEEEEEEEEE :)) ENGİN NURŞANİ HAYATA DÖNDÜ !!!!!!!!!
hayırlı olsun. sevindim sanatçılıgı bir yana genç bir kardeşimiz hayata döndü ne güzel inşallah bir an önce ayaga kalkar o güzel türkülerle yoluna devam eder.
|
--->: MÜJDEEEEEEEEEE :)) ENGİN NURŞANİ HAYATA DÖNDÜ !!!!!!!!!
[B]annem çok sever onun türkülerini bugünde sormuştu noldu nurşani nin durumu diye
teşekkürler bu güzel haber için inş. en kısa zamanda o güzel türkülerini söylemeye devam eder[/B] |
bu habere ğerçekten çok sevindim
|
Gerçektende dualarımız ile kurtuldu inşallah.
ALLAH eski sağlığına kavusturur inşallah... |
-->: MÜJDEEEEEEEEEE :)) ENGİN NURŞANİ HAYATA DÖNDÜ !!!!!!!!!
Türk halk müziğinin başarılı ve efendi kişiliğiyle tanıdığımız engin nurşaninin hayata dönmesi çok sevindirici.bir daha yaşatmasın yaradan.
|
cok sevindim kardesimize allah acilsifalar saglik sihhat aramiza güzel türkülerle dönmeyi nasip etsin
|
cok sükür, allah uzun ömürler versin...
|
[COLOR="Navy"]geçmiş oLsun ya gercekten guzeL haber teşk..................[/COLOR]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:52. |