Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başbakana Hazırlık Devam Ediyor (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21262)

Sivaslilar.Net 25.09.2008 03:16

Başbakana Hazırlık Devam Ediyor

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/basbakan.jpg[/IMG]

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ramazan Bayramı sonrası bir dizi temas ve açılış için Sivas’a geleceği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan’ın Sivas’a geleceği haberinin ardından başta AK Parti İl Başkanlığı binası olmak üzere şehrin diğer noktalarındaki çalışmaların da hızlandırıldığı öğrenilirken Belediye ekipleri bayramda da yoğun bir çalışma temposu içerisinde olacak.

Kısa bir süre önce Bankalar Caddesi’ndeki binasından çıkarak Aliağa Sokaktaki binaya taşınan AK Parti İl Başkanlığı bu sokağın düzenli bir hale getirilmesine de zemin hazırladı. Yıllardır PTT arkasında faaliyet gösteren taksi durağının akıbeti ise merak ediliyor.

[B]BAYRAM SONRASI ATMOSFERİ HIZLANACAK[/B]

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ardından Sivas’a gelecek olan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, hem Sivas’ta ki çalışmaları inceleyecek hemde yaklaşan yerel seçim öncesi Sivaslılarla buluşacak. Yerel seçimlere büyük önem veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Belediyesi’nin Kent Meydanı projesi başta olmak üzere yaptığı diğer çalışmalarını da inceleme imkanı bulacak.

Ertugrul 25.09.2008 16:15

Cevap: Başbakana Hazırlık Devam Ediyor

[B][I]Başbakanımız Sultan Şehir Sivas'a şimdiden hoş gelir inşaallah, Sivas için önemli projelerin ilk ağızdan duyurulması ve talepte bulunulması için çok güzel bir fırsat,inşaallah yöneticilerimiz Sivas'ın ekonomisi hakkında Başbakana iyi bir birifing verir ve ihtiyaçlar konusunda haberdar ederler.[/I][/B]

xwst 25.09.2008 16:44

--->: Başbakana Hazırlık Devam Ediyor

[COLOR="Red"]Hadi baalım:D Kirsehirde boyle derler,hadi bakalım degil hadi baaalım :D Bu adama ne soylesek artik bos. Hayırlara gelsin ne diyem [/COLOR]

seva 25.09.2008 17:04

--->: Başbakana Hazırlık Devam Ediyor

şimdiden hoş gelir inşaallah........

LaEdri 25.09.2008 17:08

-->: Başbakana Hazırlık Devam Ediyor

[B]yollar,caddeler,kaldırımlar,wcler kapalı yine desenize :):)

neyse bari çekeceğimiz eziyete değsin de şu stad projesine emir versin de yapısın da...ve sivas için önemli diğer projeler[/B]

aozdemir 25.09.2008 17:17

şimdiden hoşgeldiniz sayın başbakanım

altuntas58 26.09.2008 12:02

[B]Sayın başbakanımız Sivasımıza hoş geldiniz inşallah gelişiniz Sivasımıza hayırlara vesile olur[/B]

FurkaN 27.09.2008 15:45

[B]Sivas açısından çok çok önemli bir ziyaret... Şehirin sorunlarını en yetkili kişiye anlatmak için bulunmaz fırsat... Şu an gündemde olan hastane, adliye sarayı vs. gibi konularda Başbakan'dan daha etkin bir destek istenebilir... Ayrıca yerel seçimler öncesi belediye sorunlarını gayet açık bir şekilde dile getirmelidir...[/B]

abircan 27.09.2008 22:47

hayırdır dişli, güzelbey, denizfeneri, küresel kriz , baron fırat beyin hayalisi, imzalı torpil isteyip ardından tırda uyuşturucu yakalanması önemliii veeeedeeeee ennn önemlisiisssi hemşerimiz abdullatif şenerin açtığı gediği kapatmaya mı gelecek acaba sn başbakamayan,
ee hoşgeldin diyelim bari işe yarar vaatlerde bulunur ve yerine getirir inşallah
ama buradan yaklaşık 6 ay önce yazdıklarım arasında bir şey var meraklısına bir daha söyliiiimmmm o zaman demiştimki 1 yıl sonra kimse akp liyim diyemeyecek diye demekki neymişşş 6 ay kalmışşşş

abircan 27.09.2008 23:04

unuttum demin yazacaktım sivasta olsam bir kaç kafadar bulup başbakanı fenerlerle karşılardım kendisi fenerli olurya o yüzden, pilli, şarjlı ne bulursam alır giderdim karşılamaya gece gündüz beraber dolaşıp fenerlerle yolunu ışıklındırırdım, nurlandırırdım tüm gideceği yollarını, sonra tüm alkışlayıcılara fener dağıtıp hep beraber aynı şarkıyı söylerdik, fenerler elimizde yürüttük hep beraber biz bu yollarda , sonrada yola devam sloganıyla kapatırdık poragramı :)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:50.