![]() |
önemli
arkadaslar bakın bır arkadasımız burs ıstıyor bu onemlı memleketımızde ne cok ınsan okursa bız o kadar guçlu oluruz
dusundum tanıdık arastırdım ama aklıma kımse gelmedı bakın bır onerım var.bu ve bu gıbı durumda olan arkadaslar burada acacagımız bır bolume hesap numaralarını yazsın .gerıye kalanlar ıse aramızda bu kısılerı paylasıp her ay duzenlı olarak 5 -10 elımızden ne gelırse yatıralım bu olayı halletmıs olalım.katılmak ısteyenler ve ıhtıyacı olanlar burada bulusalım varmısınız. ayda 5 mılyon 10 mılyon kımsenın kesesıne dokunmaz. |
Cevap: önemli
[QUOTE=çiğdem kaya;315311]arkadaslar bakın bır arkadasımız burs ıstıyor bu onemlı memleketımızde ne cok ınsan okursa bız o kadar guçlu oluruz
dusundum tanıdık arastırdım ama aklıma kımse gelmedı bakın bır onerım var.bu ve bu gıbı durumda olan arkadaslar burada acacagımız bır bolume hesap numaralarını yazsın .gerıye kalanlar ıse aramızda bu kısılerı paylasıp her ay duzenlı olarak 5 -10 elımızden ne gelırse yatıralım bu olayı halletmıs olalım.katılmak ısteyenler ve ıhtıyacı olanlar burada bulusalım varmısınız. ayda 5 mılyon 10 mılyon kımsenın kesesıne dokunmaz.[/QUOTE] Kardeşim, ne güzel düşünmüşsünüz. Elbette varım derim ama öncesinde bir sorun var. Buraya hesap numarasını verecek her kardeşimizin gerçekten ihtiyaç sahibi olduğunu nereden bileceğiz? Öncelikle bunun araştırmasını yapacak gönüllü birisine ihtiyaç var değil mi? Başvuru direk siteden olursa şahsen ben güvenemem, paramın kimlere gittiğini belgeleriyle görmem lazımki içim rahat olsun. |
[B]çok güzel bir düşünce ama burada herkesin birbirine güvenmesi lazım yani samimi olmak lazım[/B]
|
--->: önemli
hepımız ayrı sehırlerde belkı ayrı ulkelerdeyız bunu arastırmak zor belkı ımkansız.ben ıstanbuldan sıvastakı bırını arastıramam.ama bız allah rızası ıcın ıyılık yapmak nıyetı ıle verıp sevabını alalım inşallah.karsımızdakı eger suıstımal ederse oda karsılıgını alır rabbımden.guvenmekten baska sansımız yok.
|
Ablam öyle olmazki. Güvenmekten başka şansımız yok diye körü körüne paranın nereye gittiğinden emin olmadan vermek?
Pek hayır gibi gelmiyor bana. Biz uzaktakiler araştırmasını yapamayız ama Sivas'tan birileri yapabilir. Böylece hem resmi olur hem içimiz rahat olur. Bugün sadece bu arkadaş var, yarın buraya kaç tane hesap numarası yazılır bunun kesin sayısını bilebilir misiniz? Herbiri için, güvenmekten başka çaremiz yok mu diyeceğiz? Yoksa bu ufak paraları veremeyecek durumda değiliz. Yine söylüyorum, Bu sorunu halledecek varsa, maddi desteğe ben varım. |
yada burs ısteyen arkadasla aynı sehırde olan bırı onunla tanısır halını durumunu anlamaya calısır evını zıyaret falan eder.bılgılerı paylasırız ıcımız rahat olur.hem sıvaslılar arasındada bı tanısma olanagı dogar.ımkansız dıye bırsey yok.cozum ıstersek uretırız.okumak ısteyıp magdur olan ınsanlara hep burkulmustur ıcım cocuklar zorda kalmasın.
|
[B]dediğm gibi mesele para meselesi değil güven meselesi o insanı tanıma meselesi gerçekten ihtiyacı var mı o kişi dürüst mü bunları bilmek lazım[/B]
|
[quote=*AHISKALI*;315337][B]dediğm gibi mesele para meselesi değil güven meselesi o insanı tanıma meselesi gerçekten ihtiyacı var mı o kişi dürüst mü bunları bilmek lazım[/B][/quote]
[B][COLOR=darkorange]aynen katılıyorum eğer gerçekten bi araştırma yapılırsa ve gerçekten ihtiyaç sahibi ise ben de her ay düzenli yardım yapmaya hazırım [/COLOR][/B] |
tamam arastıralım madem sıvasta olan bır arkadas arastırsın ama okullar acıldı konuyu fazla uzatmayalım arkadaslar magdur olmasın kıtap alma zamanı malum.bı hayır yapacaksak hayırlı ıslerde acele etmek gerek.
|
kımler katılıyor bu organızasyona ısımlerı goremıyorum
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:41. |