Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ] (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21544)

EyüphanAydın 09.10.2008 19:13

COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]

[B]Coca Cola'ya Rengini Veren Maddenin Cochineal Adlı Böcekten Elde Edildiğini Biliyor muydunuz ?[/B]

- Evet biliyordum (bile bile de içiyorum)

-Evet biliyordum (zaten cola içmiyorum)

-Hayır bilmiyordum (ama bu içmemi engellemez)

-Hayır bilmiyordum ( ama bu saatten sonra içeceğimi sanmıyorum

EyüphanAydın 09.10.2008 19:16

--->: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]

[B]Hayır bilmiyordum (ama artık içeceğimi sanmıyorum)[/B]

Karamellll58 09.10.2008 19:28

BİLİYORDUM ZATEN ÖĞRENDİKTEN SONRA COLAYI ÇOK SEVDİĞİM HALDE HİÇ İÇMEDİM VE YAKLAŞIK BİR SENE OLCAK

seheresma 09.10.2008 20:07

Cevap: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]

[B][COLOR=darkred]BEN DE ARTIK EVE COLA ALMIYORUM ICMESEKTE OLUR YANI ,,,,,,,,,,,,,,,,[/COLOR][/B]

Nikotin 09.10.2008 21:11

Cevap: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]

[B][COLOR="Red"]Hiç biri zaten böyle bir şey yok.Nikotinle beraber çok harika gidiyor....Herkese tavsiye ederim.[/COLOR][/B]

Esengül 09.10.2008 21:52

[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Her gün düzenli olarak 2,5 litre coca cola içiyorum :)[/B][/CENTER][/COLOR]

EyüphanAydın 09.10.2008 22:03

[B][QUOTE=Esengül;318153][COLOR="Magenta"][CENTER][B]Her gün düzenli olarak 2,5 litre coca cola içiyorum :)[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

Su içmek gibi bişey heralde size göre kola içmek :) Ne güzel ama sağlığınız ileride düzensizleşip sorunlar olabilir :confused:[/B]

LaEdri 09.10.2008 22:06

-->: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]

[B]Kola ciddi manada zararlı.Yok denecek kadar az miktarda içiyorum.Onun yerine yüzde yüz meyve suyu olşumları tercihimdir.[/B]

Rallim58 09.10.2008 23:05

[QUOTE=Esengül;318153][COLOR="Magenta"][CENTER][B]Her gün düzenli olarak 2,5 litre coca cola içiyorum :)[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B]KOLA; TESBİT EDİLEN BUNCA KİMYASAL VE FİZİKSEL NESNELERE RAĞMEN HALA İÇEN VARSA PES DEMEK LAZIM....

PARDON ESENGÜL ABLA AFİYET OLSUN...:D[/B]

seheresma 10.10.2008 00:30

Cevap: --->: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]

[quote=rallim58;318181][B]KOLA; TESBİT EDİLEN BUNCA KİMYASAL VE FİZİKSEL NESNELERE RAĞMEN HALA İÇEN VARSA PES DEMEK LAZIM....[/B]

[B]PARDON ESENGÜL ABLA AFİYET OLSUN...:D[/B][/quote]
[COLOR=red]SANA KATILIYORUM RALLIM 58 EEEEEEE ESENGÜL HANIM BÖCEKLERI DIS ARASINDAN AYIRABILMEN ICIN DIS CÖPÜ UZATIYORUM AL :rolleyes:[/COLOR]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:31.