![]() |
COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]
[B]Coca Cola'ya Rengini Veren Maddenin Cochineal Adlı Böcekten Elde Edildiğini Biliyor muydunuz ?[/B]
- Evet biliyordum (bile bile de içiyorum) -Evet biliyordum (zaten cola içmiyorum) -Hayır bilmiyordum (ama bu içmemi engellemez) -Hayır bilmiyordum ( ama bu saatten sonra içeceğimi sanmıyorum |
--->: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]
[B]Hayır bilmiyordum (ama artık içeceğimi sanmıyorum)[/B]
|
BİLİYORDUM ZATEN ÖĞRENDİKTEN SONRA COLAYI ÇOK SEVDİĞİM HALDE HİÇ İÇMEDİM VE YAKLAŞIK BİR SENE OLCAK
|
Cevap: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]
[B][COLOR=darkred]BEN DE ARTIK EVE COLA ALMIYORUM ICMESEKTE OLUR YANI ,,,,,,,,,,,,,,,,[/COLOR][/B]
|
Cevap: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]
[B][COLOR="Red"]Hiç biri zaten böyle bir şey yok.Nikotinle beraber çok harika gidiyor....Herkese tavsiye ederim.[/COLOR][/B]
|
[COLOR="Magenta"][CENTER][B]Her gün düzenli olarak 2,5 litre coca cola içiyorum :)[/B][/CENTER][/COLOR]
|
[B][QUOTE=Esengül;318153][COLOR="Magenta"][CENTER][B]Her gün düzenli olarak 2,5 litre coca cola içiyorum :)[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
Su içmek gibi bişey heralde size göre kola içmek :) Ne güzel ama sağlığınız ileride düzensizleşip sorunlar olabilir :confused:[/B] |
-->: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]
[B]Kola ciddi manada zararlı.Yok denecek kadar az miktarda içiyorum.Onun yerine yüzde yüz meyve suyu olşumları tercihimdir.[/B]
|
[QUOTE=Esengül;318153][COLOR="Magenta"][CENTER][B]Her gün düzenli olarak 2,5 litre coca cola içiyorum :)[/B][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]KOLA; TESBİT EDİLEN BUNCA KİMYASAL VE FİZİKSEL NESNELERE RAĞMEN HALA İÇEN VARSA PES DEMEK LAZIM.... PARDON ESENGÜL ABLA AFİYET OLSUN...:D[/B] |
Cevap: --->: COCA COLA BÖCEK TARİFİ [ ANKET ]
[quote=rallim58;318181][B]KOLA; TESBİT EDİLEN BUNCA KİMYASAL VE FİZİKSEL NESNELERE RAĞMEN HALA İÇEN VARSA PES DEMEK LAZIM....[/B]
[B]PARDON ESENGÜL ABLA AFİYET OLSUN...:D[/B][/quote] [COLOR=red]SANA KATILIYORUM RALLIM 58 EEEEEEE ESENGÜL HANIM BÖCEKLERI DIS ARASINDAN AYIRABILMEN ICIN DIS CÖPÜ UZATIYORUM AL :rolleyes:[/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:31. |