![]() |
Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ?
[B]Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ?
[COLOR="Magenta"] * Dersten atılma en büyük hobim[/COLOR] [COLOR="Blue"] * Evet,zaman zaman ..[/COLOR] [COLOR="DarkRed"] * Çok nadiren[/COLOR] [COLOR="Red"] * Hayır,atılmadım[/COLOR] [/B] |
--->: Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ?
[B]Yaklaşık 10 Senedir iyi kötü okuyorum şu güne kadar öğretmenlerime ne bir saygısızlık ne bir bağırma yaptım !
Şu ana kadar atılmadım bakalım ilerleyen günler neleri göstericek :D[/B] |
[B]BUGÜN BİZZAT YAŞADIM :D...TAM DENK GELMİŞ KONU...:D
GERÇEKTEN HANGİ OKULA GİDERSEM GİDİYİM SINIFA ALIŞTIKTAN SONRA DERSTEN ATILIRIM :) SABAHLARI DERSE GEÇ GELDİĞİMDE ÇOĞU HOCA ÖĞRENCİYİ İÇERİ ALMAYA MECBURKEN BİLE VELİ SEN GİT KANTİNDE OTUR DERLER :) YOKLAMADA YOK'DA YAZILMAM MÜDÜRÜN ODASINA HAFTADA 1 KERE UĞRARIM İSTER SUÇ İŞLİYİM İSTER İŞLEMİYİM KESİN HAFTADA 1 KERE UĞRARIM EN FENASIDA ORTA OKUL YILLARIYDI .... BİZİM ARKA SIRADAKİ TAYFA YÜZÜNDNE İNGİLİZCE HOCASI O YIL EMEKLİ OLMUŞTU... İŞ EĞİTİMİ HOCASI BİZE HER DERSİNDE SAKİNLEŞTİRİCİ HAPLARINI GETİRİRDİ... DAHA NELER VARDA ŞİMDİLİK KSA VE ÖZ ;)[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;318097][B]Yaklaşık 10 Senedir iyi kötü okuyorum şu güne kadar öğretmenlerime ne bir saygısızlık ne bir bağırma yaptım !
Şu ana kadar atılmadım bakalım ilerleyen günler neleri göstericek :D[/B][/QUOTE] [B]ÖYLE ÖĞRENCİLİKMİ OLUR EYÜP :D[/B] |
Cevap: Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ?
[B][COLOR=red]COK CALISKAN BIR ÖGRENCIYDIM BENI KIMSE SINIFTAN ATAMAZ[/COLOR][/B]
|
bende saygısızlık yapmadım saygıya değer hiçbir hocaya yaptımmıda tam yaptım saygıyı tanımıyanına genelde sözel derslerde en önde sayısal derslerdede en arkaya gecerdim dersten çıkma konusundada canım sıkıldığı zman 2 şekerli bi sade haydi bana müsade der çeketimi alır çıkardım okulun dili olsada şimdi anlatsa beni cengiz kurtoğlunun değdi gibi gercekten okul yılları hiç unutulmuyor
|
[B][COLOR="Green"]Sanki her dersten atılan saygısızlıktan mı atılıyor.
Ben de çok çalışkandım, hiç saygısızlığım olmamıştır hocalarıma ama dersten atıldığım oldu. :D Tatlı anılar bunlar. Öyle kurulu robot gibi bir öğrenci olmadım çok şükür. Dolu dolu yaşadık, saygımızdan da ödün vermedik. :rolleyes:[/COLOR][/B] |
[COLOR="Navy"]çok ısrar etmeme ragmen atıLmamıştm ama çok kaçmışımdır :)[/COLOR]
|
[B][I]9 Sene Oldu Okula Gıdıp Gelelı.
Belkı 10 Defa Dersten Atılmıstırım. En Son Pazartesı Gunu Dersten Atıldım:)...[/I][/B] |
hiç atılmadım çok şükür.....................
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:06. |