![]() |
Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/avefat.jpg[/IMG]
Sitemizin ve [url]www.sivasspor.com[/url] un değerli yöneticisi,İstanbul taraftar derneği başkan yardımcısı [B]Ertuğrul ÖZDEMİR[/B] ([B]Cahar[/B]) kardeşimizin babası dün gece vefat etmiştir. Kıymetli arkadaşımız,SİVAS aşığı Ertuğrul kardeşimize ve kederli ailesine sabır ahirete intikal etmiş amcamızada Yüce Allah’tan rahmet dileriz. Mekanı cennet olsun! Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar) gardaş! |
--->: Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
[B]İnnalillahi ve inna ileyhi raciun
Amcamıza yüce Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum yani ne diyeceğimi bilemiyorum Allah mekanını cennet eylesin İnşaAllah mübarek bir zamanda vefat etti Cuma akşamı Allah geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin! Kardeşim tekrar başın sağolsun![/B] |
ALLAH mekanını Cennet eylesin.
Başın sağolsun kardeşim... |
Cevap: Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
Böylesi durumlarda tıkanıp kalıyorum ve düşündüklerimi ifade etmekte zorlanıyorum.
Canım arkadaşım sevgil Ertuğrul (Cahar) başın sağolsun. Değerli amcamıza babana Allah' tan rahmet, sana ve ailene Allah' tan sabır diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Tekrardan başın sağolun gardaş. |
-->: Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
[B]Gardaşım haberi şimdi aldım ve amcayı da tanıyan biri olarak inan dondum kaldım...
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin.... Mekanı cennet olsun.... Allah sizlere sabır versin...[/B] |
[I][COLOR="Red"]başın sağolsun allah rahmet eylesin ve sabır ihsan eylesin allahım ailesine ve sevdiklerine.......[/COLOR][/I]
|
[B][COLOR=darkorange]ertuğrul başın sağolsun .Allah sabır versin sizlere allah amcanın günahlarını affetsin ,korktuğundan kurtarsın
[/COLOR][/B] |
-->: Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
ALLAH RAHMET ETSİN ÇOK ÜZÜLDÜM BİR SÜRE HASTANEDE YATTIKTAN SONRA EVİNE ÇIKMIŞLTI ALLAH ERTUĞRUL ABİME VE YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN
|
Allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun..................
|
[B]Ertuğrul kardeşim başın sağolsun.[/B]
[B] Allah rahmet eylesin. [/B] [B]İnşallah mekanı cennet olsun.[/B] [B]Kalanlarada Allah sabırlar versin...[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:33. |