Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Bir mekana girerken nasıl selam verirsiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21582)

EyüphanAydın 10.10.2008 14:14

Bir mekana girerken nasıl selam verirsiniz?

[B]Bir mekana girerken ne dersiniz?
[/B]
* Selamun aleyküm
* Merhaba
* İyi günler / İyi akşamlar
* Selam
* Mekana göre değişir
* Hiçbir şey demem
* Diğer , Belirtiniz

EyüphanAydın 10.10.2008 14:16

--->: Bir mekana girerken nasıl selam verirsiniz?

[B]Tabikide her girdiğim ortama , her girdiğim mekana neresi olursa olsun selamımı almasalarda olur ben yinede insanlık vazifemi yapımde, gerisiyse boştur benim için.

Selamun Aleyküm derim ve ne eksiğim var ise görürüm :D[/B]

abircan 10.10.2008 14:18

Cevap: Bir mekana girerken nasıl selam verirsiniz?

adamına göre değişir
hey moruk selam naberden başlayıp , selamün aleyküme kadar geniş bir yelpazede olabilir
selam , merhaba en çok tercih ettiklerimdir

sibelYILMAZ 10.10.2008 14:19

aynı şekil kardeşim Allahın selamından güzel bir selam daha olabilirmi ki!!!!!!!!!!

Abdurrahman 58 10.10.2008 20:49

hangi ortama girersem gireyim selamun aleyküm derim.
geçenlerde bankaya para yatırmaya gtmştm.27-28 yaşlarında genç bir bankacı.selam veriyorum merhaba diyor tekrar selam veriyorum hala selamımı almayıp meraba diyor.4-5 kez üsteledim sonunda zorda olsa sessizce aleykümselam dedi.anlayamadım acaba selam verip almayı ayıp olarakmı aşıladılar ne...

seheresma 10.10.2008 21:28

[B][COLOR=blue]TABIKI -----[/COLOR][COLOR=red]SELAMÜN ALEYKÜM -----ve MERHABA ,yi cok kullanirim............[/COLOR][/B]

gürün_güzeli 10.10.2008 22:30

MERABAAAAA derim ben :) :) aslında SELAMİNKOOO derim de genelde şıklarda olmadığı için bunu da kullanırım:)

EyüphanAydın 10.10.2008 22:33

[B][QUOTE=gürün_güzeli;318554]MERABAAAAA derim ben :) :) aslında SELAMİNKOOO derim de genelde şıklarda olmadığı için bunu da kullanırım:)[/QUOTE]

Şıklada vardı :D Görmediniz. Diğer,Belirtiniz şıkkını işaretleyip dediğiniz SELAMINKOYU söyleyebilirdiniz :D[/B]

sonbahar5803 11.10.2008 20:12

[COLOR="Green"][B]Genelde selamün aleyküm derim.

Baktım selamım alınmadı, asla üstelemem. Sessizce aleyküm selam der ve kendi selamımı geri alırım. ;)

Bir dahaki sefere o tarz ortamlarda merhaba, hayırlı günler tarzı selamı tercih ederim. :)[/B][/COLOR]

Svs_Crazy_58 11.10.2008 20:18

[B][I]Adamına Gore Degısır.............[/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:18.