![]() |
Bir mekana girerken nasıl selam verirsiniz?
[B]Bir mekana girerken ne dersiniz?
[/B] * Selamun aleyküm * Merhaba * İyi günler / İyi akşamlar * Selam * Mekana göre değişir * Hiçbir şey demem * Diğer , Belirtiniz |
--->: Bir mekana girerken nasıl selam verirsiniz?
[B]Tabikide her girdiğim ortama , her girdiğim mekana neresi olursa olsun selamımı almasalarda olur ben yinede insanlık vazifemi yapımde, gerisiyse boştur benim için.
Selamun Aleyküm derim ve ne eksiğim var ise görürüm :D[/B] |
Cevap: Bir mekana girerken nasıl selam verirsiniz?
adamına göre değişir
hey moruk selam naberden başlayıp , selamün aleyküme kadar geniş bir yelpazede olabilir selam , merhaba en çok tercih ettiklerimdir |
aynı şekil kardeşim Allahın selamından güzel bir selam daha olabilirmi ki!!!!!!!!!!
|
hangi ortama girersem gireyim selamun aleyküm derim.
geçenlerde bankaya para yatırmaya gtmştm.27-28 yaşlarında genç bir bankacı.selam veriyorum merhaba diyor tekrar selam veriyorum hala selamımı almayıp meraba diyor.4-5 kez üsteledim sonunda zorda olsa sessizce aleykümselam dedi.anlayamadım acaba selam verip almayı ayıp olarakmı aşıladılar ne... |
[B][COLOR=blue]TABIKI -----[/COLOR][COLOR=red]SELAMÜN ALEYKÜM -----ve MERHABA ,yi cok kullanirim............[/COLOR][/B]
|
MERABAAAAA derim ben :) :) aslında SELAMİNKOOO derim de genelde şıklarda olmadığı için bunu da kullanırım:)
|
[B][QUOTE=gürün_güzeli;318554]MERABAAAAA derim ben :) :) aslında SELAMİNKOOO derim de genelde şıklarda olmadığı için bunu da kullanırım:)[/QUOTE]
Şıklada vardı :D Görmediniz. Diğer,Belirtiniz şıkkını işaretleyip dediğiniz SELAMINKOYU söyleyebilirdiniz :D[/B] |
[COLOR="Green"][B]Genelde selamün aleyküm derim.
Baktım selamım alınmadı, asla üstelemem. Sessizce aleyküm selam der ve kendi selamımı geri alırım. ;) Bir dahaki sefere o tarz ortamlarda merhaba, hayırlı günler tarzı selamı tercih ederim. :)[/B][/COLOR] |
[B][I]Adamına Gore Degısır.............[/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:18. |