![]() |
Var mısın? Yok musun?
[QUOTE]Üstteki üye soru sorucak alttaki üye Varım veya Yokum diyecek.Ondan sonra şağaıdaki üyeye soru yöneltecek[/QUOTE]
[B]Benimle Sivasspor'un şampiyonluk yolunda giden bir maçını sırt sırta,omuz omuza 4 Eylülde izlemeye Var mısın ? Yok musun ?[/B] |
--->: Var mısın? Yok musun?
[B]OLmaz mıyım Reis ? Her zaman varım.
Benimle yemek yemeye ne dersin ? :D[/B] |
Cevap: Var mısın? Yok musun?
Madem açtık konuyu cevap yazmadan kapatmayalım.
Yokum abi seninle yemek yemeğe sen nerdesin ben nerde :( Var mısın okeye 4. olmaya yok musun tavla da kapı açmaya:P Oyuna var mısın yok musun yani :) |
[B]Yokum usta :D Sen nerdesin ben nerde :)
Var mısın benimle futbol oynamaya.[/B] |
--->: Cevap: --->: Var mısın? Yok musun?
[B][QUOTE=albina58;320379][B]Varım len:D
Sen varmısın,yarın benim yanıma gelip bir kamyon soda boşaltmaya:D:D[/B][/QUOTE] Canın sağ olsun abi.Hafta sonu Cumartesi günü olur :DGerçekten Hey alttaki üye benimle Hakan abiye yardım etmeye ne dersin ?[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;320388][B]
Canın sağ olsun abi.Hafta sonu Cumartesi günü olur :DGerçekten Hey alttaki üye benimle Hakan abiye yardım etmeye ne dersin ?[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER]Tanımıyorum Ama Sen Tanıdıgına Gore Iyı Bırıdır:). Alltakı Benle 4 Eylul Stadında AMIGOLUK yapmaya Varmısın:D????[/CENTER][/I][/B] |
[B][QUOTE=Svs_Crazy_58;320394][B][I][CENTER]Tanımıyorum Ama Sen Tanıdıgına Gore Iyı Bırıdır:).
Alltakı Benle 4 Eylul Stadında AMIGOLUK yapmaya Varmısın:D????[/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Yokum:) Amigoluk bizim işimiz değil ! Biraz büyüyelim elbette olur. Hey alttaki üye parfümünü bana ödünç verir misin ?[/B] |
vermem sen bana ver :D
alttakki şiir dinlemeye varmısın.. |
varim hemde seve seve
altaki üye benimle eczaneye gidip bogazima ilac almaya varmisin : )) |
-->: Var mısın? Yok musun?
tabi tabi abla gideriz ne demek.
hatta sen yorulma ben bi koşu alıp geleyim:) alttaki bugün istasyon caddesinde bi tur atmaya varmısın?? |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:39. |