![]() |
Sahte Para Operasyonu
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/sahte_para.jpg[/IMG]
Sivas'ın Şarkışla ilçesinde piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen 6 kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Sivas Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu, piyasaya sahte para sürdükleri iddia edilen A.G, H.D, C.Ç, A.P, S.A. ile B.Ç. gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 108 adet sahte 100 YTL ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. |
-->: Sahte Para Operasyonu
[B]Bu sahtrkarlara gerekli cezanın verilmesi lazım bedavadan yaşayan asalaklar [/B]
|
--->: Sahte Para Operasyonu
sahtekarlar aranırken şimdi sahtekarların içinde dürüst kimseler kaldı mı diye bakılıyor
|
Dun yargıtaydayım,arkadası gormeye gittim.Kalpazanlıkla ilgilenen bolumde.Bir dosya geldi tüm koridoru doldurdu resmen.Ne cok kalpazan varmıs Tr'de meger.Kullandıgımız paranın yarısı sahte bence,o dosyalara bakılırsa :D
|
Cevap: Sahte Para Operasyonu
[B]Zaten Turk ekonomisinin hali belli bari bunlari yaparak dahada kotuye gitmesini saglamayalim...[/B]
|
merhaba arkadasla yazik gunah diyorum ne hallerdeyiz goruyorsunuz bizler salagiz o zaman ben 2 senedir yurt disindayim afedersiniz essek gibide calisiyoruz bize neden kimse bisi demiyor millet alismis kolay paraya haram helal demiyor yaziklar olsun allah herseyin iyisini bilir
|
yazıklar olsun millet çolunu çocuğunu bırakıp gurbetlerde çalışırken sen kalpazanlıkla para kazanmaya milletin hakkını yemeye çalış yedirirlermi her kim olursa olsun kul hakkını yiyenin ne dünyada nede ahirette yeri olmaz arkadaşlar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:51. |