![]() |
Sivaslılar.net Hakkında Fıkralar
[COLOR="Purple"][B][COLOR="Red"]Bu konuda fıkralarımız yer alıcaktır.Kendi kafanızdan uyduracaksınız.Sitedeki herkez ile olabilir.
Üyeler ile Modlarımız ile herkez ile iyi bir fıkra dialogu kurabilirsiniz. İlk ben başlıyım.[/COLOR][/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]Rüştü Elmas'a[/COLOR][/B] [QUOTE]Baba: Oğlum abin senin yaşındayken sınıf birincisiydi. Çocuk: Baba Rüştü abi senin yasındaykende Sivaslılar.net in sahibiydi .[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]Albina58'e[/COLOR][/B] [QUOTE]Albina58: 2 katlı otobüse binmis ve üst tarafa cıkmıs ve cıkmasıyla inmesi bir olmus Yolcular: iHakan abi noldu diye Albina58 : lan yukarda şoför yok....[/QUOTE] [B][COLOR="Red"] Osman Gunay'a[/B][/COLOR] [QUOTE]Üye : Osman abi Eğlence bölümünde sigara içiolarmı Osman GuNay : Yoo forumda sigara yasak Üye : GuNay abi ozaman Eğlence bölümünde yangın çıkdı.[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]FuRKan Hocam'a [/COLOR][/B] [QUOTE]Furkan Hoca: Bi gün kahveye girer üstü başı yırtık Üyeler : Furkan Hoca noldu bu hal ne dağılmışsın Furkan Hoca : banlanan bi üyeyi gömdükde Üyeler : ee abi ne alakası war Furkan Hoca: Yok la ondan değil gömerken biraz direndide. [/QUOTE] [B][COLOR="Red"]Mustafa Sönmez'e[/COLOR][/B] [QUOTE]SONMEZ: Yaw kardesim ben bu klavyeyi dün aldım bozuk cıkdı Üye : neresi bozuk abi SONMEZ: saat yazmak istiorm ama sadece 1 tane a harfi war.[/QUOTE] [B][COLOR="Red"] Cahar Ertuğrul abimize[/COLOR][/B] [QUOTE]Cahar : Evladım sen niye Oyun odasından kaçarken yakalandın Üye : Ertuğrul kusura bakma eskisi kadar hızlı kosamıorm.[/QUOTE] [B][COLOR="Blue"] NOT:Arkadaşlar şu anda aklıma bu kadar geldi ilerleyen günlerde gelirse diğer üyelerimiz hakkındada yazacaktırım.[/COLOR][/B] |
--->: Sivaslılar.net Hakkında Fıkralar
[B][COLOR="Red"]RALLİM58[/COLOR][/B]
[QUOTE]Recep Rallim58 abimize Rallim58 : Şiir isteyen var mı ? Üye : Ben istiyorum , benim abimde istiyor , benim abimin küçük kardeşide istiyor.Abim'in hanımıda istiyor. Rallim58: Hop hop , ne oluyor :) Şiir yazdığıma pişman ediceksiniz :D Üye : Pişman abiyi bırakta abi , bize ve abime şiir yaz :)[/QUOTE] [COLOR="Purple"] NOT:Herkeze yapmaya çalışıcağım inşallah.[/COLOR] |
Albina58: 2 katlı otobüse binmis ve üst tarafa cıkmıs ve cıkmasıyla inmesi bir olmus
Yolcular: iHakan abi noldu diye Albina58 : lan yukarda şoför yok.... buna çok güldüm tşkler kardeş. |
[B]Eyüphan Devamınıda Beklıyoz:D.........[/B]
|
Cevap: Sivaslılar.net Hakkında Fıkralar
[B][COLOR=darkorange]tek kelimeyle muhteşemsin bizi güldürdün ya allah da seni güldürsün EYÜPHAN[/COLOR][/B]
|
Cevap: Sivaslılar.net Hakkında Fıkralar
[B][COLOR="Green"]Kardeşim sen acayip yeteneklisin.
Bu yönünü iyi değerlendir... Emeğine sağlık.[/COLOR][/B] |
[QUOTE]SEVA[/QUOTE]
[B]Seva ; [/B]Eyüphan diye bi çocuk var , çok iyi konular açıyor ama bana hiç yer vermiyor. [B]Üye ;[/B] Sizde ona yer vermeyin ? [B]Seva ; [/B]İçimden gelmiyor,yapamıyorum.Ama hıncımı eğer otobüste karşılaşırsak yer vermiyerek yapacağım :D [B]DİP NOT :[/B] Her zaman iyiler ev en iyiler sona koyulur.:) |
[QUOTE]kronick[/QUOTE]
[B]Üye ;[/B] Ablacım bugun ne yemek yapıyorsun. [B]kronick ;[/B] Bilmiyorum halen karar veremedim. [B]Üye;[/B]Abla sabah kahvaltısına şöyle ; Kuru fasulye,Pilav yapsan iyi olmaz mı ? [B] kronick ;[/B] Yok yok olmaz.En iyisi Siteye bir girimde ordaki muhabbete bakım eğer canım çekerse hemen yapar siteye koyarım.:) [B]Üye ; [/B]Abla inan senin yemekleri görünce monitörü yiyesim geliyor.Bazende olmuyor avucumu yalıyorum :D |
[QUOTE]sonbahar5803[/QUOTE]
[QUOTE]Birgün Sivasspor.com ve Sivaslılar.net'in önderliğinde iftar yemeği yapılmakta.Sonbahar5803,GuNay,albina58,EyüphanAydın,cahar,seva,seheresma,SivasLady hep birlikte koyu bir sohbete dalmışlar. Siteye o zaman yeni bir üye olmuş,daha ortamı ve hiç bişey bilmemekte.Üye bir soru sorar ;[/QUOTE] [B]Üye [/B];kapıdan erkek gecerse sut kadın gecerse kahve ıcıcez demıs. [B]Sonbahar5803 ;[/B] Tamam olur demişler. [QUOTE]Diğer üyelerde heyecanla bekliyor. Birde bakmışlarki Bülent Ersoy geçiyor.Tüm üyleri kahkaha alıyor.[/QUOTE] [B]Sonbahar5803 ;[/B] Bu durumda Sütlü kahve içeceğiz. |
[I][COLOR="Red"][B]ÇOK HOŞ YA EYÜPHAN SEN ÇOK YAŞA EMİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ HEPSİ.....[/B][/COLOR][/I]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:20. |