![]() |
KARŞINIZDA SİVAS KARMASI!
[B]2.sivaslılar.net halısaha organizasyonu futbol müsabakası listesini arz ederim!
futbolcuların maç hakkındaki görüşleri isimlerinin karşısında yazmaktadır. [COLOR="Green"]TAKIM 1-[/COLOR] [COLOR="Red"]LEBLEBİ-82 [/COLOR]''rakip genç yetenekli bir kadro ama bizde tecrübemize güveniyoruz' [COLOR="Red"]HAYTHUYT (MEHMET)[/COLOR] ''yorumumu sahada güzel futbolumla yapacağım! [COLOR="Red"]ARİKARİNKUCHİ (SAMET)[/COLOR] ''serkan abinin takımından korkmuyoruz! [COLOR="Red"]ABDULLAH DUMAN (ABDULLAH)[/COLOR] '' 1-0 olsun bizim olsun'' [COLOR="Red"]FALÇATA58[/COLOR] ''hattrick yapacağım'' [COLOR="Red"]SUBARO58 [/COLOR]'' 10 rep puanı vermezseniz yorum yapmam'' [COLOR="Red"]RESUL AKPINAR [/COLOR]''rakibi bozguna uğratacağız! en az 5 olur! [COLOR="Navy"]TAKIM 2[/COLOR]- [COLOR="Red"]SERRRKAN[/COLOR] ''rakibin en önemli futbolcusu ayhan bayrak yok!bu fırsatı kaçırmayacağız!beni izleyin! [COLOR="Red"]GFB34 (ONUR)[/COLOR] ''1.maçın rovanşını alıp kupayı taraftarımıza hediye edeceğiz! [COLOR="Red"]GOKAHMET (AHMET)[/COLOR] ''kupa bizim! [COLOR="Red"]AHMETTURAN90[/COLOR] ''formanın hakkını vereceğim!kupa bizim olacak [COLOR="Red"]AKİF EKER[/COLOR] ''rakip forvete nefes aldırmayacağım korkun bizden!'' [COLOR="Red"]UĞUR ŞİMŞEK [/COLOR]''ilk yarı maçı koparırız!'' [COLOR="Red"]SİVAS_CRAZY_58[/COLOR] ''sağ kanat tren yolu olacak!''[/B] |
--->: KARŞINIZDA SİVAS KARMASI!
[QUOTE=serrrkan;322905][B]2.sivaslılar.net halısaha organizasyonu futbol müsabakası listesini arz ederim!
futbolcuların maç hakkındaki görüşleri isimlerinin karşısında yazmaktadır. [COLOR="Green"]TAKIM 1-[/COLOR] [COLOR="Red"]LEBLEBİ-82 [/COLOR]''rakip genç yetenekli bir kadro ama bizde tecrübemize güveniyoruz' [COLOR="Red"]HAYTHUYT (MEHMET)[/COLOR] ''yorumumu sahada güzel futbolumla yapacağım! [COLOR="Red"]ARİKARİNKUCHİ (SAMET)[/COLOR] ''serkan abinin takımından korkmuyoruz! [COLOR="Red"]ABDULLAH DUMAN (ABDULLAH)[/COLOR] '' 1-0 olsun bizim olsun'' [COLOR="Red"]FALÇATA58[/COLOR] ''hattrick yapacağım'' [COLOR="Red"]SUBARO58 [/COLOR]'' 10 rep puanı vermezseniz yorum yapmam'' [COLOR="Red"]RESUL AKPINAR [/COLOR]''rakibi bozguna uğratacağız! en az 5 olur! [COLOR="Navy"]TAKIM 2[/COLOR]- [COLOR="Red"]SERRRKAN[/COLOR] ''rakibin en önemli futbolcusu ayhan bayrak yok!bu fırsatı kaçırmayacağız!beni izleyin! [COLOR="Red"]GFB34 (ONUR)[/COLOR] ''1.maçın rovanşını alıp kupayı taraftarımıza hediye edeceğiz! [COLOR="Red"]GOKAHMET (AHMET)[/COLOR] ''kupa bizim! [COLOR="Red"]AHMETTURAN90[/COLOR] ''formanın hakkını vereceğim!kupa bizim olacak [COLOR="Red"]AKİF EKER[/COLOR] ''rakip forvete nefes aldırmayacağım korkun bizden!'' [COLOR="Red"]UĞUR ŞİMŞEK [/COLOR]''ilk yarı maçı koparırız!'' [COLOR="Red"]SİVAS_CRAZY_58[/COLOR] ''sol kanat tren yolu olacak!''[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER]Ben S4q TarFta OlSAm Daha Eyi OlurDu aMa YazMıssınız Bır K€Re SolDaDa OyNaRım:rolleyes:[/CENTER][/I][/B] |
anlaşılan baya çekişmeli kapışmalı bir mücadele olacak izlemeyi orda olmayı isterdim ama malum:)
tüm arkadaşlara başarılar diliyorum ama içimden bir ses takım 1in yeneceğini söylüyor o kadro daha bir kuvvetli gibi sanki.... (BENİM GÖNLÜM TAKIM 2 DEN YANA ;) ) |
[QUOTE=gürün_güzeli;322911]anlaşılan baya çekişmeli kapışmalı bir mücadele olacak izlemeyi orda olmayı isterdim ama malum:)
tüm arkadaşlara başarılar diliyorum ama içimden bir ses takım 1in yeneceğini söylüyor o kadro daha bir kuvvetli gibi sanki....[/QUOTE] [B][I][CENTER]B!z DaHa GeNc Bir TaKımIz Cok KoS4Rız:rolleyes:[/CENTER][/I][/B] |
-->: --->: KARŞINIZDA SİVAS KARMASI!
[QUOTE=gürün_güzeli;322911]anlaşılan baya çekişmeli kapışmalı bir mücadele olacak izlemeyi orda olmayı isterdim ama malum:)
tüm arkadaşlara başarılar diliyorum ama içimden bir ses takım 1in yeneceğini söylüyor o kadro daha bir kuvvetli gibi sanki.... (BENİM GÖNLÜM TAKIM 2 DEN YANA ;) )[/QUOTE] [B]siz değerli taraftarlarımıza layık olmaya çalışacağız :)[/B] |
[QUOTE=Svs_Crazy_58;322913][B][I][CENTER]B!z DaHa GeNc Bir TaKımIz Cok KoS4Rız:rolleyes:[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
zaten benim gönlüm de sizden yana merak etmeyin............. ;) |
Cevap: --->: KARŞINIZDA SİVAS KARMASI!
[QUOTE=Svs_Crazy_58;322913][B][I][CENTER]B!z DaHa GeNc Bir TaKımIz Cok KoS4Rız:rolleyes:[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]cok kosmak cok yorulmak demektir yenmek demek degildir :) eminimki centilmence bir karsilasma olacaktir iyi eglenceler dilerim bu arada fotografcinizida ayarladinizmi??? resimleri 4 gözle bekliyom :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: KARŞINIZDA SİVAS KARMASI!
[B]ayarladık abla.bekir bayrak sağolsun kırmadı bizi fotoroman+hakemlik yapacak:)[/B]
|
-->: Cevap: KARŞINIZDA SİVAS KARMASI!
[QUOTE=albina58;322926][B]Serkan hemşerim,
Futbolcu transferiniz varmıdır, Turnuva boyuncamı oynatırsınız,maç başı mı? Ücretler hakkında bilgi veriniz, Emekli satatüsünde bedavada oynanıyormu:D Şaka bi yana,hoş muhabbetlerin olduğu maçlar temenni ederim. Herşey gönlüzce olsun.[/B][/QUOTE] abi paramız 3 transfere yetti kusura bakma bi dahaki sezona inş.:) |
[B]ohoo kadrolar yapılmıs bıle ...
iyi!!!!!! her ıkı takım ıcınde hayırlısı olur ınsallah[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:03. |