![]() |
GİDİYORUM...
[B]Veda mektubuma nereden başlayacağımı bilemiyorum.Bu site benim için çok ama çok değerli.Çünkü burada birbirinden değerli abilerim ablalarım arkadaşlarım oldu.Bir yandanda veda etmek istemiyorum ama buna mecburum.
Üniversite sınavına(öss)'ye hazırlanıyorum.biraz disiplinli bir hazırlık olacak.öss kampına giriyorum diyebilirim. aslında şuraya uzuun bir liste yapmak istiyordum ama o kadar iyi insan varki sitede hepsini yazamayacağım kusura bakmayın aklıma gelenleri yazmak istiyorum [COLOR="Red"]SÖNMEZ BERAT DEMİR YAKAMOZ CAHAR ALTUNTAŞ58 TRACYMCGRADY58 ENGİN-58 GÜNAY DARK YAMTAR SERD@R KAPTAN-58 SEMİH HAYTHUYT EYÜPHAN AYDIN ARİKARİNKUCHİ SİVASLADY SWEETGİRL KRONİCK KARAMELL58 GÜRÜN GÜZELİ SEHERESMA SONBAHAR TATLI DİLLİ AKİFEKER EYÜPHAN AYDIN ARİKARİNKUCHİ[/COLOR]benim için çok değerlisiniz inanın!hepiniz müthiş insanlarsınız. neyse ben çok olmaya başladım galiba.Beni unutmayın...BİR KUSURUM OLDUYSA HAKKINIZI HELAL EDİN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN! SELAM VE DUA İLE. [COLOR="Red"](((((EYVALLAH)))))[/COLOR] [/B] [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/9775/1eer31pt7dq3mg1.jpg[/IMG] |
-->: GİDİYORUM...
Gardas Allah hayirlisini verir insallah. Allah kolaylik versin sana. Ben Hakkimi Helal ediyorum sende Helal edersin insallah :) Insallah en kisa zamanda tekrar aramiza dönersin. Sana bu hazirlikta basarilar dilerim. Kendine eyce bak hemi Allah'a emanetsin gardasim
|
--->: GİDİYORUM...
[B]abdurrahman abi
özletecen kendini yaa ama derslerin tabi daha önemli benim hakkım sonun kadar helal olsun sende hakkını helal et hayatında başarılar dilerim[/B] |
Cevap: GİDİYORUM...
[B]Güle güle...
Allah seni sınavda muvaffak etsin.[/B] |
[B][COLOR="Green"]Offf ya, veda mektubu diyince tamamen gidiyorsun zannettim biran.
Korkuttun kardeş. Varsa hakkımız helal olsun. Sen de hakkını helal et. Biraz uzun bir ayrılık, ama dönüşün muhteşem olacak İnşAllah. :) Geleceğin için birçok insanın yapamadığı şeyi yapman; nefsini bir kenara bırakman gerçekten taktire şayan bir davranış. Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz İnşAllah. Dualarımdasın. Allah'a emanet ol, selametle.[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Blue"]Kardeşim Allah yardımcın olsun,
Bu şekilde bir karar vermeni tebrik ediyorum, bazı durumlarda fedakarlıklar yapmak gerektiğinin farkına varmış ve uygulamaya gelmişsin. Bu emeklerin karşılıksız kalmaz inşallah...[/COLOR][/B] |
[B]Yine her güle oynaya başlayan oyunun sonunda hüzün var.Bu hüzün bizi derinden etkiliyor,ayrıca içimizde buruk bir yara bırakıyor.
İnşallah sınavı kazanırsın,Allah zihin açıklığı versin.[/B] |
kendine iyi bak zorlu bir yoldasın allah yardımıcn olsun...................yokluğunu aratmayız merak etme sen ;) görüşmek ümidi ile.................
|
[B]ALLAH'A EMANET OL GARDAŞIM.. KENDİNE İYİ BAK.................
HAYAT BOYU BAŞARILAR SENLE OLSUN İNŞALLAH..[/B] |
[B]Cok zorlu bir maraton icersine giriyosun insallah kazanirsin [/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:29. |