![]() |
Askerlik Yeriniz Neresiydi?
Her Turk gencinin vatanina yaptigi en buyuk hizmettir askerlik...
Belkide ayni yerde yaptik askerligimizi yada ayni yerde operasyona katildik... Askerlik yaptigimiz yerleri yazarak tertipinizi veya devrenizi gorebiliriz...[B][/B] |
--->: Askerlik Yeriniz Neresiydi?
kütahya hava er egıtım tugayıydı ulastırmaydım 15 ay boyunca aynı yerdeyıdm 1984-4
|
--->: Askerlik Yeriniz Neresiydi?
[B]Askere gitmek nasib olmadı :) Eğer o zamana kadar yaşarsam bizlerde siz büyüklerimiz gibi askere gidecektiriz.
Ama şunu bilirim.Normalde 1993 doğumluyum :) Ama kimlikte 1992 yazar bunun sebebide Babam'ın askere çabuk gitmemi istemesidir. [/B] |
Cevap: Askerlik Yeriniz Neresiydi?
Acemilik Sivas (Herkese nasip olmaz) ;)
Şanlıurfa' da Akçakale ilçesinin Hudut karakolunda ve bitişiğindeki köyde öğretmen olarak yaptım. Hem öğretmendik, hem de Hudut Kartalıydık...! :rolleyes: |
Cevap: --->: Askerlik Yeriniz Neresiydi?
[B][QUOTE=Sivasprensi;326208]kütahya hava er egıtım tugayıydı ulastırmaydım 15 ay boyunca aynı yerdeyıdm 1984-4[/QUOTE]
Bende oradaydım ama çavuç talimgahındaydım 1986-4 olarak...[/B] |
tecilliyim........kısmet seneye
|
keske erkek olsamda askerlik yapsaydim gurbette yasamaktansa
|
[B]Van Başkale Albayrak Kızılca Hudut Karakol Komutanı :D :D[/B]
|
1974/3 şırnak bestada yaptım askerligimi
|
İzmir Narlıdere İstihkam okulundan asteğmen olarak mezun olduktan sonra Kayseri Hava İkmal´de 9 ay asteğmenlik yaptım, ülkenin içinde bulunduğu iç ve dış tehditler nedeniyle askerliğim 5 ay uzatıldı. Son beş ayı teğmen olarak yine Kayseri´de tamamladim. Vatan hizmet övünç belgesi sahibiyim.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:04. |