![]() |
Bayanlara Müjde!
[B][U][COLOR="RoyalBlue"]Çamaşırları 1 Dakikada Yıkıyor![/COLOR][/U]Koreli uzmanlar kirli çamaşırları deterjan kullanmadan sadece bir dakikada tertemiz yapan çamaşır makinesi geliştirdi.
İnsan bağırsaklarından esinlenerek tasarlanan çamaşır makinesi, önce elektronik bir sistem sayesinde lekeleri ayrıştırıyor. Ardından yüksek basınçlı su ile çamaşırlar temizleniyor. Yüksek emişli vakum sayesinde kurutuyor. Daha sonra da ultraviyole arıtıcısıyla çamaşırları sterilize ediyor. Bu işlemlerin hepsi bir dakika sürüyor. Deterjan kullanmadığı için çevreye zarar vermiyor. Ancak geleneksel çamaşır makinelerinden daha fazla su tüketiyor.[/B] |
Cevap: Bayanlara Müjde!
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]bir tarafdan yapiyor
diger tarafdan yikiyor bence o tazzikli su sonrada vakum camasiri cok cabuk yipratir ben sahsen bu teknolojiden yararlanmam gerci fiyatida pek yüksekdir be bunun :rolleyes: [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]çamaşı makinesi değilde ütü makinesi gibi bişey olsa atsak içine ütülenecekleri ve ütülenmiş bi şekilde çıkarsak içinden çok iyi olur az yede bir hizmetçi tut deme ama ütü ütü demişken aklıma bi şey geldi de :D :):D:):D:)[/COLOR][/B]
|
Bu camasir makinesi piyasa cikinca eger fiyatida uygunsa mutlaka almali,bizde su parasi yok, deterjanlar cok pahali zaten.
|
[QUOTE=kronick;337093][B][COLOR=darkorange]çamaşı makinesi değilde ütü makinesi gibi bişey olsa atsak içine ütülenecekleri ve ütülenmiş bi şekilde çıkarsak içinden çok iyi olur az yede bir hizmetçi tut deme ama ütü ütü demişken aklıma bi şey geldi de :D :):D:):D:)[/COLOR][/B][/QUOTE]
Zamanini yemek yaparak gecirecegine birazda ütü yap, teknoloji hanimlari tembel yapiyor. Istersen sende bir ütücü tut, ama az yemen sart. :) |
[QUOTE=kronick;337093][B][COLOR=darkorange]çamaşı makinesi değilde ütü makinesi gibi bişey olsa atsak içine ütülenecekleri ve ütülenmiş bi şekilde çıkarsak içinden çok iyi olur az yede bir hizmetçi tut deme ama ütü ütü demişken aklıma bi şey geldi de :D :):D:):D:)[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Sen çok iyi ütü(!) yapıyon anlaşılan..:D[/B] |
[B]Teknoloji ne kadarda ilerledi :) Vay beeee ŞaaŞırdımmm ![/B]
|
ileride evin tek kızı olacam kardeşlerim gelin gittiğinde bütün işler bana kalacak benim için teknoloji avantaj olur :D
|
Bir yerde susuz ve detarjansiz calisan bir camasir makinasi icat edildigini duymustum, en ideali o olsa gerek.
|
teknoloji ilerledikçe tembelleşiyoruz
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:52. |