![]() |
İsim-Şehir-Hayvan.....
[B]Bildiğimiz isim şehir oyunu arkadaşlar...
Ben başlıyorum A harfi İsim: Adnan Şehir: Amasya Hayvan: At Bitki: Armut Ünlü: Atilla Taş... Takım: Ajax......[/B] |
Cevap: İsim-Şehir-Hayvan.....
[B]Arkadaşlar yorumu yazan alttaki üyeye harfi belirtecek...
Sıradaki Harf [COLOR="Red"]S[/COLOR][/B] |
Isim: Samet
Sehir: Sivas Hayvan: Serce Bitki: Salatalik Ünlü: Selcuk Ural Takim: Sivasspor siradaki Harf B |
[B]Isim: Berna
Sehir: Balıkesir Hayvan: Balık Bitki: Badem Ünlü:Burat Kut Takim:Bursaspor Alttaki üye = E Harfi[/B] |
[B]Isim: Erkan
Sehir: Erzincan Hayvan:Eşek Bitki:Enginar Ünlü:Ebru GÜNDEŞ Takim:Eczacıbaşı Alttaki üye:Ş[/B] |
Isim: Şükran
Sehir: Şanlı Urfa;) Hayvan:Şebek :D Şenpanze Bitki:Şalgam Ünlü:Şükran Güngör Takim:Şekerspor :D [B]Alttaki üye:V[/B] |
[B]Isim: Veli
Sehir: Van Hayvan: Vantuz Bitki: Vişne Ünlü: Veli Bircan Takim: Vanspor Alttaki üye: O[/B] |
izim ....osman
sehir....ordu hayvan.....oküz bitki.....ot takim.....orduspor???? ünlü....orahn gencebay. Altaki N...... |
[QUOTE=GuNaY;347425][B]Isim: Veli
Sehir: Van Hayvan: Vantuz Bitki: Vişne Ünlü: Veli Bircan Takim: Vanspor Alttaki üye: O[/B][/QUOTE] Vantuz hayva[COLOR="Red"]n[/COLOR] mıydı :D ben başka bişey sanıyordum :rolleyes: Isim: Orhan Sehir: Ordu Hayvan:Orangutan Bitki:Ot:D Orkide Ünlü:Orhan Gencebay Takim:OrduSpor [B]Alttaki üye:N[/B] |
[QUOTE=benign;347428]Vantuz hayva mıydı :D ben başka bişey sanıyordum :rolleyes:
[B]Alttaki üye:N[/B][/QUOTE] [B]vatoz yerine vantuz yazmışım :D :D[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:02. |