![]() |
istanbulda yaşayan sivaslı eğitimciler
istanbulda yaşayan sivaslı eğitimcilerle irtibat kurmak istiyorum. MEMLEKETİMİZİN KAÇ EĞİTİMCİSİ VAR.
|
Cevap: istanbulda yaşayan sivaslı eğitimciler
Bizimkilerin en önemli olumsuzluğu belkide birbirlerine yakın davranmamaktır. Ben İstanbuldayım. 20 yıllık öğretmenim. Hatırı sayılır sayıda Sivaslı eğitimci tanıyorum. İyi arkadaşlar var. Bazen selamlaşıyoruz, o kadar.
|
[B]eğitimci olması şartmı :):):))
bende bu hafta sonu iş görüşmesine gideceğim kısmet olursa bende hafta sonları özel bir dersanede ek iş olarak muhasebe eğitmeni olacağım inşeallah[/B] |
[B]dua edin canlarrr birazdan iş görüşmesine gidecem hafta sonları ek iş olarak özel dersanede öğretmenlik yapacam .....[/B]
|
[QUOTE=gul-i_ahmer;443430][B]dua edin canlarrr birazdan iş görüşmesine gidecem hafta sonları ek iş olarak özel dersanede öğretmenlik yapacam .....[/B][/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]hayırlısı olur inşallah kardeşim herşey kısmet olmassada üzülme kısmetten başkası olmaz inşallah gönlünden geçenler olur[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;443431][COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]hayırlısı olur inşallah kardeşim herşey kısmet olmassada üzülme kısmetten başkası olmaz inşallah gönlünden geçenler olur[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ALLAH RAZI OLSUN ABİ TABİ OLMAZSADA ÜZÜLMEM ÖNEMLİ OLAN CAN SAĞLIĞI AMA OLSA DAHA GÜZEL OLUR HAYIRLSI İNŞEALLAH RABBİM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI KILAR İNŞEALLAH |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:01. |